photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Betty – Noaptea sanzienelor (piesa noua)
betty 2

Betty – Noaptea sanzienelor (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Betty – Noaptea sanzienelor (piesa noua)

Betty s-a pus serios pe treaba si de cand isi petrece majoritatea timpului in studioul de inregistrari, scoate piesa dupa piesa. Astfel, la mai bine de 10 ani de la lansarea piesei “Blestem”, Betty lanseaza azi “Noaptea Sanzienelor”, o melodie despre traditiile romanesti.

Cu versuri inspirate din folclorul romanesc, cu o atmosfera de poveste in videoclip, in care apare chiar si mama artistei, Betty lanseaza piesa cu mari emotii si asteptari.

“ “Traditiile romanesti au ramas aproape de sufletul meu si cred ca este important sa nu se piarda, asa s-a nascut “Noaptea Sanzienelor”. Este o piesa care te poarta intr-o atmosfera de poveste, care vorbeste despre dragoste, despre noaptea magica in care fetele isi pot visa ursitul punandu-si flori de sanziene sub perna.


Versurile sunt inspirate din folclorul romanesc si adaptate, am vrut sa pastram cat mai mult din autenticitatea legendei, iar Laurentiu Vasioi, compozitorul piesei, a inteles exact ceea ce ne-am dorit, cunoscand la randul lui traditiile. Filmarile au avut loc in apropierea Bucurestiului, iar la Telega am inregistrat cadrele pentru introducerea videoclipului unde apare mama mea”, spune Betty.

Surprizele nu se opresc insa aici, caci dupa “Noaptea Sanzienelor”, Betty pregateste un nou single cu Willmark dar si alte piese noi “Sunt foarte fericita si emotionata sa lansez aceasta piesa. Publicul nu m-a mai vazut demult cantand acest gen muzical, cred ca au trecut mai bine de 10 ani de la lansarea piesei Blestem.

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

ackym

Ackym feat. Maxim – I Love U (videoclip nou)

Ackym feat. Maxim – I Love U (videoclip nou) Ackym si Maxim lanseaza „I Love U”, o piesa …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com