photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Beyonce – Formation (videoclip nou)
beyonce formation

Beyonce – Formation (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Beyonce ia din nou pe toata lumea prin surprindere si vine cu un nou videoclip in care pune pe toata lumea la punct in stilul ei obisnuit. Formation e un videoclip din care nu lipsesc sincroanele, iar Bey e la fel de glam ca de obicei, chiar daca vorbeste despre collard greens.

Zvonurile despre acest videoclip au aparut inca de anul trecut, se pare ca de data aceasta secretul nu a fost la fel de bine pastrat si au aparut fotografii de la filmarile din New Orleans. Practic, in Formation, Beyonce enumera toate motivele pentru care e un star si cum a ajuns dintr-o simpla fata la un star si contine pe fundal comentariile pe care le-am auzit din partea unui sudist get-beget.

Evident, Formation este disponibila pentru ascultare si descarcare exclusiv pe TIDAL, iar aparitia acestui clip e inca o dovada ca Bey e maestra a marketingului. Nu degeaba si-a concediat intreaga echipa si a adus una noua, Formation apare cu doar o zi inainte ca Queen B sa urce din nou pe scena Super Bowl alaturi de Coldplay. Meciul e cel mai important eveniment sportiv al anului in S.U.A., iar pe langa buzz-ul sau in sport, artistii si brandurile beneficiaza de o expunere extraordinara, asa ca e foarte posibil sa auzim fragmente din Formation in timpul setlistului de duminica seara. Beyonce canta alaturi de Coldplay piesa Hymn for the Weekend, single extras de pe cel mai recent album al britanicilor si al carui videoclip a reusit sa starneasca discutii.

E primul single oficial al cantaretei dupa ce a dat lovitura la finalul lui 2013 cu cel de-al cincilea album al sau. Beyonce a aparut fara sa fie anuntat, fara sa beneficieze de vreo campanie de promovare si in doar trei saptamani ramase din 2013 a ajuns unul dintre cele mai bine vandute materiale ale anului, asa ca suntem foarte curiosi ce pregateste Queen B mai departe.

Va place piesa? De clip ce ziceti?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com