photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Beyonce incepe turneul Formation World Tour
image

Beyonce incepe turneul Formation World Tour

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Lansarea unui nou single si aparitia la Super Bowl nu putea insemna altceva decat un alt mare anunt din partea lui Beyonce. Cantareata pleaca intr-un nou turneu mondial – Formation World Tour.

Evident, turneul va incepe in aceasta vara in SUA si reprezinta o noua serie de concerte solo ale divei, care in 2013 si 2014 s-a plimbat prin Statele Unite alaturi de sotul Jay Z in cadrul On the Run Tour. Primele 40 de concerte au fost deja anuntate si vor incepe in luna aprilie, pentru ca de la finalul lunii iunie sa o gasim pe Beyonce in Europa.

Mai mult ca sigur multe alte date se vor adauga acestei serii care va aduce pe Bey din nou pe scena dupa o binemeritata pauza. La finalul lui 2013, cantareata lansa cel de-al cincilea album, un material aparut fara nici un fel de promovare si anunt prealabil, dar dupa o intreaga perioada de speculatii. A fost cel mai bine pastrat secret din 2013 si in doar 3 saptamani a ajuns in topul vanzarilor si a dat hit dupa hit. Bey a ajuns in Hot 100 pe locul 2 cu Drunk in Love, pe 1 in Dance Club Songs cu Pretty Hurts si a starnit o multime de comentarii cu remixul pentru Flawless alaturi de Nicki Minaj.

Formation e single-ul pe care Bey l-a lansat cu doar o zi inainte de Super Bowl, suficient cat sa profite de audienta uriasa a showului pentru a creste vanzarile si interesul asupra noilor ei planuri.

Ati vrea sa vedeti ce a pregatit Beyonce pentru acest nou turneu?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com