photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Monden / Beyonce va lansa o pereche de pantofi speciala!
Beyonce8

Beyonce va lansa o pereche de pantofi speciala!

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Beyonce lucreaza cu unul dintre cei mai apreciati designeri de pantofi din lume pentru o pereche de incaltaminte cu totul speciala.

La cateva zile dupa ce a anuntat un deal cu TopShop, Beyonce intra cu picioarele – la propriu – in industria modei si lucreaza la propriul model de pantofi.

Beyonce devine regina absoluta a muzicii si unul din cele mai impresionante branduri din lume. Dupa dealuri Loreal, Pepsi, American Express, Nintendo, Emporio Armani sau Tommy Hilfiger, Beyonce se va umple de bani dintr-un deal cu TopShop. Vor crea o noua linie speciala – TopShop Athletic – ce va produce un brand cu haine de strada atletice, sportive.

Pe langa TopShop, Beyonce pregateste un model special de pantof cu Giuseppe Zanotti – vor lansa o linie de lux in cateva saptamani. Iata ce a declarat faimosul designer: „Lucrez la un pantof cu Beyonce acum” (a spus el aratand reporterului o schita pe telefon. Rezultatul final nu e vizibil insa dupa cum arata schita, e vorba de un stiletto foarte foarte subtire).

„Beyonce are idei foarte clare, stie foarte bine ce vrea. Si in plus fata de alte vedete, ea are o voce incredibila. E incredibil de talentata si o dansatoare grozava. Sunt foarte putini oameni ca ea.Acum finalizez lucrul la pantof alaturi de stilistul ei. Iar la final Beyonce ne va spune ce ii place si ce nu ii place. Va fi un singur model de pantofi. –  a concluzionat Zanotti.

Beyonce a fost lovita recent de un atac impotriva imaginii sale prin publicarea unor poze ne-Photoshopate din campania Loreal. Sunt diferente mari intre papusa din reclame si realitate insa asta nu impiedica brandurile mari sa se asocieze cu „femeia Michael Jackson” in continuare.

Cum ai vrea sa arate pantofii lui Beyonce? Ai cumpara?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

cheloo

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri Cheloo, solistul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com