photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Bianca & DOMG – Te vreau, dar nu te vreau (videoclip nou)
bianca domg

Bianca & DOMG – Te vreau, dar nu te vreau (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Bianca & DOMG – Te vreau, dar nu te vreau (videoclip nou)

Descoperita de catre baietii de la DOMG Studio (Mihai Gruia si Dorian Oswin), Bianca lanseaza single-ul si videoclipul “Te vreau dar nu te vreau”.

“Sunt foarte fericita ca lansez aceasta piesa. “Te vreau dar nu te vreau” este despre impasul dintr-o relatie cu care ne-am intalnit toti… acele momente in care am vrea sa renuntam, dar sentimentele fata de celalalt nu ne lasa in pace. Sunt nerabdatoare sa aflu ce parere aveti despre aceata piesa tare draga mie. Sper sa va placa si voua la fel de mult cum imi place mie”, spune Bianca.

Piesa “Te vreau dar nu te vreau“ este produsa in studioul DOMG si este lansata alaturi de Cat Music, iar videoclipul este filmat in Bucuresti si este regizat de catre Taz. Anul trecut, Bianca a colaborat cu artisti precum Cortes si Mircea Eremia, pentru piesa “Interzis”, respectiv “Fara el, fara ea”. Cele doua piese au adunat peste 3 milioane de vizualizari pe YouTube, fiecare. Primul single DOMG a fost lansat in iarna anului 2015 impreuna cu Alina Eremia, piesa „Don`t Worry About It”, piesa licentiata in mai multe teritorii din Europa. DOMG a semnat de curand productii pentru artisti de top din Romania, printre care amintim Puya, Anastasia, Mellina si Vescan.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

Smiley & Feli - Vals

Smiley feat. Feli – Vals (videoclip nou)

Smiley feat. Feli – Vals (videoclip nou) Smiley colaboreaza cu Feli pentru o noua varianta a piesei Vals, una …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com