photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Bianca si Cosy – Evident (videoclip)
evident1

Bianca si Cosy – Evident (videoclip)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Cosy lanseaza o noua piesa, produsa alaturi de Mango Records si Mediapro Music – Evident, intr-un featuring cu Bianca.

Piesa “Evident” este o productie Mango Records, semnata de Mihai Gruia si Dorian Oswin, versurile sunt scrise de catre Cosy, iar de regia clipului s-a ocupat Darius Onica.

“Piesa este una motivationala si reprezinta povestea unui cuplu de adolescenti care se indragostesc dintr-o intamplare banala. Mi-am dorit sa scot in evidenta momentele frumoase de la inceputul unei relatii” a spus Cosy.

Evident este o piesa de dragoste, in care sunt sigura ca se vor regasi multe cupluri si multi adolescenti. Este o piesa, care in ciuda frigului de afara, te incalzeste. Ce pot sa spun…sper ca single-ul sa fie pe placul ascultatorilor, sa aiba impact si sa curga cu multe, multe vizualizari!! Noi am lucrat cu drag la aceasta piesa si vom lucra la fel si pentru urmatoarele single-uri! a declarat Bianca.

Filmarile clipului au fost distractive, dar pe masura distractiei a fost si seriozitatea cu care am tratat acest clip. Scenariul videoclipului a fost gandit de Cosy si putem spune ca amandoi ne-am luat rolurile in serios. Totul a fost natural si ne-am simtit in elementul nostru.”, au continuat cei doi. Bianca, in varsta de 18 ani, si-a dorit foarte mult sa ajunga mai aproape de pasiunea ei, muzica, si de un an este in echipa casei de productie Mango Records. In vara anului trecut si-a lansat primul single, Trofeul din vitrina si in prezent lucreaza la cel de-al doilea single.

Pe numele sau real, Cosmin Octavian Cosmescu, Cosy a inceput sa cante in 2005, prima piesa fiind “Doar eu si cu tine”. De-a lungul timpului, artistul a colaborat cu artisti precum Shoby (Codul Penal), Cabron, Sisu, Yoni aka Jon baiat bun, Vladone sau Bulgaru. Recent, rapperul a lansat un single solo, Treaba mea.

Ce ziceti de aceasta colaborare?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

Smiley & Feli - Vals

Smiley feat. Feli – Vals (videoclip nou)

Smiley feat. Feli – Vals (videoclip nou) Smiley colaboreaza cu Feli pentru o noua varianta a piesei Vals, una …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com