photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Bibanu MixXL – Iarta feat. Vescan (videoclip nou)
Bibanu_Iarta_Vescan_Mihaela Runceanu (1)

Bibanu MixXL – Iarta feat. Vescan (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Bibanu MixXL joaca rolul condamnatului la moartea pe scaunul electric in noul sau videoclip, Iarta. Un featuring cu Vescan, refrenul este prelucrare dupa piesa cu acelasi nume al Mihaelei Runceanu

“Piesa „Iarta” a Mihaelei Runceanu se afla in topul preferintelor mele muzicale. Cand am auzit cum a prelucrat Boier Bibescu refrenul piesei originale, m-au si lovit versurile pe care le-am scris in cateva minute. Vescan, la fel ca mine, a fost inspirat pe moment si si-a scris si el strofa pe loc. Fiecare vers e o frustrare venita din suflet, iar clipul ne-a dat fiori reci inca de cand se conturau primele idei pe hartie”, marturiseste Bibanu despre noul lui single si videoclip, “Iarta”.

Cum regia este semnata de Richard Stan & Claudiu Stan, care au lucrat si ei cu artisti de top (Lora, Alina Eremia, Delia, Puya), si-au pus si de aceasta data amprenta lor, aceea de a avea drept protagonisti in videoclipuri actori consacrati de teatru si film. Astfel, din distributia clipului “Iarta” fac parte: Diana Dumbrava, Dragos Stemate, Simona Cucirianu, Dumitru Scobeniuc, Costica Lupsa, Ghita Ilaria si Alin State.

 

Pe Bibanu MixlL l-am mai ascultat anul acesta cu Ai crescut, in timp ce Vescan se aude la radio alaturi deLigia pe piesa Al tau impiedicat, dupa ce la inceputul anului a lansat alaturi de Mellina  Cutremur in inima mea. 
Cum vi se pare piesa lui Bibanu MixL? Dar videoclipul?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com