photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Big Sean feat. Drake & Kanye West – Blessings (videoclip)
bigseannew

Big Sean feat. Drake & Kanye West – Blessings (videoclip)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Big Sean i-a cooptat pe Drake si Kanye West pentru Blessings, iar clipul e pe masura colaborarii. E material vizual intunecat, filmat alb-negru, un clip de imagine fara efecte speciale, dar care transmite o senzate apasatoare.

Piesa e extrasa de pe cel de-al treilea material de studio al rapperului, Dark Sky Paradise, si a ajuns pana pe locul 36 in Hot 100 si pe locul 13 in Hot R&B/Hip-Hop Songs.

Albumul rapperului a aparut saptamana trecuta si a ajuns pe locul 1 in Billboard 200, cu peste 170 de mii de unitati vandute, din care cea mai mare parte a fost albumul in sine si nu doar piese sau single-uri. Nici Drake nu sta mai rau dua ce a lansat albumul If You’re Reading This It’s Too Late, material care a aparut fara ca cineva sa stie si a reusit sa ajunga din urma un record al The Beatles pentru cel mai mare numar de piese aflate in acelasi timp in Hot 100. Kanye West nu isi mai tine fanii in priza in asteptarea noului sau disc ci ofera piesa dupa piesa. Dupa ce a lansat Only One si a colaborat cu Rihanna pentru FourFive Seconds, rapperul a venit cu piesele Wolves si All Day.

Va place videoclipul? Albumul ati apucat sa il ascultati?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com