photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Bob Sinclar – Someone Who Needs Me (videoclip nou)
12991021_10153734245008542_8255589914417605164_n

Bob Sinclar – Someone Who Needs Me (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Bob Sinclar – Someone Who Needs Me (videoclip nou)

Bob Sinclar a lansat videoclipul noului single ”Someone Who Needs Me”. Vizualul este regizat de Thibault Debaveye și prezintă un cuplu ce își exprimă bucuria de a fi împreună dansând cu dezinvoltură pe străzi în lenjerie intimă.

DJ-ul și producătorul francez Bob Sinclar începe sezonul de vară cu o piesă electrizantă, perfectă pentru playlistul de vacanță. Noul single se numește ”Someone Who Needs Me” și este acompaniat de un videoclip ce amplifică starea de euforie exprimată prin versuri și lina melodică.

Deși protagoniștii clipului apar în lenjerie intimă, videoclipul menține sexualitatea la nivel de sugestie, povestea prezentată fiind cu mult mai cuminte decât alte clipuri din industria muzicii pop. Ideea generală transmisă prin clipul ”Someone Who Needs Me” este aceea de bucurie de a fi într-o relație cu persoana potrivită.

Bob Sinclar este unul dintre cei mai apreciați producători francezi. Asimilând în muzica sa influențe din aproape toate genurile muzicale, de la pop la jazz, reggae și rock, Sinclar mărturisește că stilul său muzical ar putea fi rezumat prin această descriere: ”pace, iubire și ritmuri de house”. Sinclar este cunoscut în special pentru hiturile „Love Generation” (with Gary Pine), „World, Hold On” (with Steve Edwards), ”Rock This Party” (Everybody dance now) (feat. Dollarman & Big Ali & Makedah) și ”Sound of Freedom”.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com