photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Boier Bibescu feat. Anuryh & Rashid – dB (piesa noua)
boier bibescu feat_ anuryh

Boier Bibescu feat. Anuryh & Rashid – dB (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Boier Bibescu feat. Anuryh & Rashid – dB (piesa noua)

Boier Bibescu a pregatit o piesa cu una dintre ispitele de la emisiunea Insula iubirii, bruneta Anuryh, alaturi de Rashid. db este titlul trackului care fix despre asta vorbeste – decibeli si multa muzica.
“Piesa dB m-a inspirat plecand de la instrumental, pe care l-am facut impreuna cu Dj LLP :) Am apelat la bunul meu prieten Rashid ca sa ia o forma frumoasa si la cireasa de pe tort, Anuryh una dintre frumoasele ispite de la Antena. Cu sigura va rupe subooferele”, spune Boieru’.

Ispita bruneta este si ea incantata de aceasta colaborare: “Din nou o colaborare reusita. Ma bucur ca in sfarsit am ocazia sa fac piese pe stilul meu, care ma reprezinta. Speram sa fie cel putin la fel de buna ca piesa „Hazu toba basu” ”, a completat Anuryh.

“db este mai mult despre starile/senzatiile pe care ti le ofera decibelii in exces. Boierul avea o productie tare, o strofa tare si m-am anturat natural pe piesa. Rezultatul e unul la nivelul asteptarilor noastre si suntem mandrii de ce a iesit”, spune si Rashid.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

ackym

Ackym feat. Maxim – I Love U (videoclip nou)

Ackym feat. Maxim – I Love U (videoclip nou) Ackym si Maxim lanseaza „I Love U”, o piesa …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com