photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Boier Bibescu & Sarmalele Reci – Pare usor (videoclip nou)
dgifcbge

Boier Bibescu & Sarmalele Reci – Pare usor (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Boier Bibescu lanseaza o noua piesa dupa seria de single-uri pe care le-a avut in ultima perioada. Pare Usor e, de data aceasta, un featuring cu cei de la Sarmalele Reci, lansat direct cu un videoclip emotionant.

Zoltan Andras, liderul trupei Sarmalele Reci, spune: “Colaborarea cu Boier Bibescu este una speciala. A fost interesant ca ne-am intalnit atat in idei, cat si in abordarea acestei piese, care cu siguranta ca va fi un mare succes. Speram ca fanii ambilor artisti sa gaseasca o bucurie in aceasta noua piesa si colaborare”.

“Mi-am dorit mult o piesa cu Sarmalele Reci si am tras vocile cu ei de acum trei ani. A venit momentul sa lansez o piesa cu mesaj, care ma caracterizeaza in pragul maturitatii in care ma aflu in prezent. Pentru mine sunt foarte importanti cei 7 ani de acasa si perseverenta joaca, de asemenea, un rol important in evolutia unei persoane. Totul Pare Usor, dar fiecare dintre noi stie cat efort depune pentru realizarea unor lucruri”.

Videoclipul este regizat de catre Richard Stan & Claudiu Stan, iar personajele principale sunt 2 actori de teatru si film: Vlad Furtuna, cel care joaca rolul copilului neajutorat si Codrin Boldea, copilul devenit adult.

Boier Bibescu a mai lansat in ultima perioada cateva colaborari printre care doua piese cu Alex Velea – Imi e dor si Stare de Show, la care si-au adus aportul Puya, Jon Baiat Bun si Rashid.

Va place noua piesa a lui Boier Bibescu? Cum vi se pare colaborarea cu cei de la Sarmalele Reci?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com