photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Brighi – Invizibila (videoclip nou)
12219443_1003664026362677_618054613012935420_n

Brighi – Invizibila (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Brighi lanseaza prima piesa compusa integral de ea insasi – Invizibila. Cantareata isi lanseaza noul single cu un videoclip dramatic, prin care incearca sa atraga atentia asupra traficului de persoane.

„Cand eram copii si ne gandeam ce super putere am vrea sa avem, sa zburam, sa ne intoarcem in timp, adesea ne-am dorit sa fim invizibili. Ce tare ar fi, sa nu ne vada nimeni, sa facem tot ce nu puteam face pana atunci. Dar dupa ce crestem, ne maturizam, ne definim caracterele, incercam sa ne afirmam si sa ne indeplinim visele, insa ne dam, de fapt, seama ca ultimul lucru pe care ni-l dorim este sa fim invizibili. Sa fim trecuti cu vederea, sa nu contam, doar sa existam… Ce super putere!”, declara Brighi.

Videoclipul este regizat de catre Dan Petcan, iar intreaga atmosfera pe care o dezvolta imaginile si decorul sumbru sugereaza claustrofobia, tristetea, durerea, disperarea, violenta si dorinta de evadare.

„Am incercat sa intru in pielea personajului si am vrut sa transmit realitatea acestei povesti mizere care, din pacate, este lumea intreaga a unor femei. Mereu m-a preocupat subiectul acesta, de trafic de persoane, si am stiut ca va veni un moment in cariera mea in care voi putea deschide, prin muzica, acest subiect”, adauga Brighi.

Prin noul single, orchestrat de catre Gabriel Baruta, Brighi trage un semnal de alarma asupra unui teme extrem de delicate.

Suntem in secolul 21 si, totusi, cel mai mare business din lume este traficul de persoane. Drogurile si armele se vand doar o data. Insa, pe un om poti sa-l vinzi de 10 ori pe zi, in fiecare zi, ani la rand, pana ii cedeaza trupul. Asta trebuie sa se opreasca. Atat timp cat exista aceasta cerere pe piata mizerabila, se vor face si oferte. Scopul meu este sa trezesc lumea la realitate si sa vada ce se intampla in jurul lor, nu doar sa priveasca nepasator si sa shareuiasca niste stiri pe retelele de socializare. Sa dea o mana de ajutor si sa realizeze ca doar pentru ca unele lucruri sunt prea urate ca sa se mediatizeze, asta nu inseamna ca nu se si intampla”, declara Brighi.

Anul 2015 a inceput pentru Brighi cu lansarea piesei Motivul meu, alaturi de Silviu Pasca, dupa ce a participat si la concursul Vocea Romaniei. A urmat colaborarea cu YorGa, un proiect inedit ce combina EDM-ul cu influente deep house, pop, electro, funk si lansarea simultana, atat in limba romana, cat si in limba engleza, a pieselor Strop de fericire / Every drop.

Va place piesa? De clip ce spuneti?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com