photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Bruno Mars vs David Guetta – Versace on The Floor (remix)
bruno-mars-rolling-stone1

Bruno Mars vs David Guetta – Versace on The Floor (remix)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Bruno Mars vs David Guetta – Versace on The Floor (remix)

Bruno Mars si David Guetta fac echipa pentru o noua versiune a single-ului Versace On The Floor, remixul oficial al celei mai recente lansari, extrasa de pe albumul 24K Magic.

Desi anuntata ca al treilea single la inceputul acestei luni, piesa a fost deja premiata cu Discul de Aur de catre industria muzicala din SUA, depasind totodata 117 milioane de vizualizari pe Youtube.

“Sunt foarte mandru c-am avut oportunitatea sa lucrez cu Bruno Mars pe aceasta piesa. Rezultatul final este mai mult decat un remix, este o colaborare si o imbinare a doua lumi diferite. Scopul meu a fost sa o transform intr-o piesa mult mai dance si atractiva pentru DJ, dar, in acelasi timp, sa mentin frumusetea versiunii originale cat mai intacta. Am vrut sa creez ceva care rezoneaza cu o audienta mai larga, precum muzica lui Bruno, nu doar cu o comunitate.” – David Guetta

Recent, Guetta a deschis gala premiilor Billboard Music Awards, cantand alaturi de Nicki Minaj piesa “Light My Body Up”, show-ul fiind inchis de Mars cu debutul TV al piesei “Versace On The Floor”.

Cei doi artisti nu sunt straini hiturilor de vara, “That’s What I Like” dominand in continuare topurile din US. Acesta este al 7-lea single al lui Bruno Mars ce ajunge pe prima pozitie in Billboard Hot 100, reusind sa vanda peste 3 milioane de exemplare (cu tot cu stream-uri), fiind premiat cu 3 Discuri de Platina de catre RIAA.

Totodata, colaborarea lui Guetta cu Justin Bieber, lansata acum 2 saptamani, a intrat deja in topurile importante din SUA pe locul 20, adunand peste 48 de milioane de vizualizari pe Youtube.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com