photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / BT & ilan Bluestone feat. Stef Lang – All These Wounds (piesa noua)
stef lang ilan bluestone bt

BT & ilan Bluestone feat. Stef Lang – All These Wounds (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

S-au remixat, si-au facut mashupuri cu piesele lor, iar acum BT si ilan Bluestone lanseaza prima lor piesa impreuna, cooptand-o si pe vocalista Stef Lang din Canada pentru „All The Wounds”.

Daca vreti sunteti curiosi sa va dati seama cum suna o alaturare intre soundul magic si chill al lui BT si stitlul melodico-euforic al lui ilan Bluestone, trebuie neaparat sa auziti „All These Wounds”, o productie care va va da pe spate nu numai datorita instrumentalului complex, care include foarte multe melodii si sunete armonioase, ci si vocii canadiencei Stef Lang!

BT & ilan Bluestone feat. Stef Lang „All The Wounds”

2013 s-a terminat pentru BT cu „Skylarking” in topul celor mai apreciate trance ale anului, iar accest succes se datoreaza si remixului lui ilan Bluestone. Inca de atunci era clar ca cei doi trebuie sa faca o piesa impreuna. S-a intamplat anul acesta, iar „All The Wounds” apare pe compilatia Anjunabeats Worldwide 05, mixata de nimeni altul decat talentatul ilan Bluestone, care in aceasta perioada se afla in plin turneu de promovare a volumului.

„All These Wounds” va fi lansata la Anjunabeats maine, 25 septembrie 2015, iar pachetul include remixuri de la Jerome Isma-Ae, Nick Sember si Alex Kingle.

BT + ilan Bluestone = love?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com