photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Cabron feat. Stefan Banica – La masa mea (videoclip nou)
cabron - banica

Cabron feat. Stefan Banica – La masa mea (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Cabron feat. Stefan Banica – La masa mea (videoclip nou)

Cabron si Stefan Banica ne prezinta azi o colaborare inedita: single-ul si videoclipul „La masa mea”.

O coproductie Cat Music, HaHaHa Production si MediaPro Music, piesa „La masa mea”este compusa de catre Cabron, Maxim Chisaru, Marius Pop, si este extrasa de pe albumul „Lupu DPM”, pe care Cabron urmeaza sa-l lanseze.

Piesa pleaca de la ideea ca e posibil sa stai cu un om o viata in casa si sa nu-l cunosti deloc. Ma bucur ca am putut sa fac un asa videoclip, pentru una dintre piesele la care tin cel mai mult. Colaborarea cu Stefan Banica este ceva ce mi-am dorit de mult timp, dar nu gaseam piesa potrivita. Este unul dintre artistii pe care ii respect si ma bucur ca mi-a iesit si ca am avut onoarea, nu doar sa facem o piesa impreuna, dar si sa joc alaturi de el in filmul asta. Ma bucur ca am gasit piesa potrivita si pentru Iulian Moga, care a reusit sa faca poate cel mai ‘film-videoclip’ din ultimii 10 ani, dar cel mai mult ma bucur ca am gasit piesa potrivita pentru mine si pentru planurile mele de acum incolo. V-am pupat si aveti grija cu cine stati la masa!„, spune Cabron.

Mi-a placut de la bun inceput propunerea lui Cabron. E un tip care stie ce vrea, iar asta e un aspect foarte important. Am primit piesa, am ascultat-o, mi-a placut si am zis: de ce nu? Si asa am acceptat invitatia de a colabora. Este o piesa buna, cu un text bun. I-am sugerat lui Cabron sa dam si cateva accente de blues prin chitara, pentru ca mi se pare foarte interesanta combinatia intre blues si hip-hop. Este o piesa in care cred si sper sa fie bine primita de public”, a declarat Stefan Banica.

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com