photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / CABRON – Lupu’ de pe maidan (piesa noua)
cabron_04_5f43a926c4

CABRON – Lupu’ de pe maidan (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

După ce a încurajat oamenii să iasă din mulțime și să își facă vocea auzită, Carbon revine cu un nou single la fel de puternic – „ Lupu’ de pe maidan ”, o colaborare cu Peter Pop.

Perserverent, înverșunat împotriva conformismului și mereu stăpân pe propriile convingeri, Cabron ne dă în cel mai recent single al său o „lecție” personală despre reușită. Acesta ne reamintește că depinde doar de noi să credem în ceea ce vrem și să găsim acea forță de neclintit care să ne ducă până la capătul drumului.

„Am scris Lupu’ de pe maidan pe baza a ceea ce viața m-a învățat până acum. Am înțeles că pentru a reuși, trebuie să știi foarte clar de la început  ce îți dorești, să urmezi drumul pe care tu ti-l alegi, și să nu aștepți ca totul să cadă din cer. Tu ești responsabil pentru ceea ce obții sau nu obții. Viața este o călătorie în care trebuie să dai dovadă de rezistență, răbdare și perseverență.”, a declarat Cabron.

„Lupu’ de pe maidan”este o producție HaHaHa Production și Cat Music, muzica fiind compusă de către Maxim Chisaru, Constantin Bodea și Andrei Mihai, iar versurile sunt scrise chiar de către Cabron.

Piesa beneficiază și de un videoclip de imagine spectaculos, marca HaHaHa Video Production, în regia lui Iulian Moga.

Cabron este cunoscut pe scena hip hop din România încă din 1999, când înființa, împreună cu Shooby, trupa Codu’ Penal. De-a lungul timpului, stilul și mesajele transmise în piesele sale l-au recomandat ca fiind o voce importantă în această nișă muzicală.

În 2009, Cabron a intrat în echipa HaHaHa Production, alături de care a lansat mai multe single-uri, cele mai cunoscute fiind „Arată-le la toți”, o colaborare cu Pacha Man și Jazzy Jo, „Frunzele și iarba”, „Dă-o tare”, un featuring cu Smiley și Guess Who, sau „Vocea ta” cu Voltaj.

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com