photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / CandyShop – HappyLand (piesa noua)
image002(4)

CandyShop – HappyLand (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

CandyShop – HappyLand (piesa noua)

Un nou proiect care isi doreste sa ne puna  zambetul pe buze apare astazi. CandyShop lanseaza Happy Land, un track care ne spune ca e OK sa mai si gresim sau sa nu avem mereu zile bune.

Romanii zambesc prea putin, rad rar. Sunt mereu seriosi, preocupati. In masina, ascultand versurile de la radio ai crede ca toata lumea traieste o iubire dramatica sau sufera dupa una. Iar noua ne place sa gasim motive sa radem, sa traim cu optimism si sa visam cu ochii deschisi. Avem convingerea ca si celorlalti le place, dar, pentru ca nu vorbesc despre asta, incep sa uite. …Si atunci le reamintim ca: de fapt ai nevoie de putine lucruri, ai dreptul sa speri, ai dreptul sa fii plictisit si obosit cand nu traiesti cu adevarat ce-ti doresti si, mai ales, ai dreptul sa fii fericit”, declara membrii proiectului.

HappyLand”, dupa cum este si titlul, este o piesa vesela, care vorbeste cu onestitate despre lupta zilnica dintre ce astepti si ce ti se ofera, usor de retinut si fredonat, cu un mesaj simplu care atinge pe toata lumea.

Vocea jazzy-copilaroasa,, catchy, proaspata si energetica ii apartine Anei Maria Rosu. In varsta de 21 de ani, Ana isi exploreaza acum identitatea de artist, si-o expune fara retineri si, mai ales, cu optimism si entuziasm, coordonatele proiectului.

Cand intri in magazinul de dulciuri, dispozitia ti se schimba. Culorile, aromele, gusturile promise sunt atat de diferite si de tentante, incat e imposibil sa nu gasesti ceva special si pentru tine. “De aici numele proiectului: Candy Shop. Pentru ca muzica noastra este una optimista, usor de retinut si fredonat, dar te face sa iti doresti sa asculti din nou si mai mult… Este un stil de granita, dinamic si fresh, flexand de la hip-hop la trap, care, daca trebuie sa fie incadrat intr-un gen, s-ar inscrie sub umbrela bubble-base”, adauga CandyShop.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com