photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Monden / Care sunt cele mai destepte vedete? (galerie foto)
Ferrari 60th USA Anniversary Gala - By Lionel Hahn

Care sunt cele mai destepte vedete? (galerie foto)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Chiar daca joaca roluri de barbati aproape indestructibili sau mizeaza mai mult pe senzualitate in rolurile lor, unele vedete de la Hollywood sunt mai destepte decat am crede. Cine sunt cei mai brainiacs?

O sa va vina greu sa credeti, insa atat Arnold Schwarzenegger dar si Dolph Lundgren sunt printre cei mai destepti, unul cu IQ-ul de 135 celalalt cu 160 de puncte, in ciuda rolurilor care ii fac sa mai mai degraba brute puse pe bataie decat fini intelectuali. Dolph Lundgren vorbeste cinci limbi straine si a studiat si la MIT, cunoscutul insitutut tehnologic, unde a intrat cu bursa.

Natalie Portman vorbeste cinci limbi straine si are o diploma in psihologie, in timp ce Geena Davis e membra a Mensa, iar in afara de actorie canta la cateva instrumente si vorbeste foarte bine suedeza.

Shakira se misca din solduri pentru a castiga bani frumosi, insa cantareata are un IQ de 140, ceea ce inseamna ca ar putea sa faca si altceva daca are chef, la fel ca Madonna, a carei inteligenta a pus-o mereu cu multi pasi inainte in industria muzicala.

Sharon Stone a mizat mereu pe senzualitate, insa are un IQ de 154 si a primit bursa pentru a studia la facultate. Steve Martin e un adevarat rege al comediilor, insa actorul are o diploma in filosofie si ar putea preda daca actoria ar deveni plictisitoare.

Printre cei mai destepti baieti de la Hollywood se afla Quentin Tarantino, cu un IQ aproape de geniu de 160. Regizorul si scenaristul care a creat o serie de filme emblematice nici macar nu a terminat liceul, dedicandu-si intreaga viata filmelor. Suprinzator, cel mai inteligent actor de la Hollywood e cunoscut pentru rolurile de baiat rau si pentru vocea pe care a imprumutat-o unor personaje din Family Guy sau The Simpsons. James Woods are un IQ de 184, a trecut testele de la scoala cu punctajul perfect si a obtinut o bursa la prestigiosul MIT de unde a absolvit cu o diploma in stiinte politice.

Pe lista ar mai intra Jodie Foster, Nolan Gould, Cindy Crawford, cu o diploma in inginerie chimica, in timp ce Mayim Bialik are o diploma in neurostiinta.

Ce ziceti, stiati ca unele vedete sunt atat de destepte?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

cheloo

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri Cheloo, solistul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com