photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Carly Rae Jepsen – I Really Like You (single nou)
carlyraejepsen_zpswc23oiex

Carly Rae Jepsen – I Really Like You (single nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Dupa ce a innebunit lumea intreaga cu Call Me, Maybe, Carly Rae Jepsen se intoarce cu un nou single. I Really Like You are un refren catchy si o melodie perfecta pentru radio.

Pe alocuri aduce foarte mult cu noua muzica lansata de Taylor Swift, ceea ce i-ar putea garanta un viitor succes pe radio si in topuri. Piesa a fost compusa de Jakob Kasher si Peter Svensson de la The Cardigans si e primul single de pe cel de-al treilea album de studio al cantaretei canadiene.

Videoclipul se pare ca va aparea in cateva zile, filmarile avand deja loc la New York, iar printre aparitiile speciale din clip se numara actorul Tom Hanks si Justin Bieber, al carei manager i-a lansat cariera internationala lui Carly Rae. Cantareata a dominat topurile in 2011-2012 cu piesa Call Me Maybe, un track care nu doar ca s-a auzit peste tot si a ajuns sa fie nominalizat la Premiile Grammy, dar a generat o multime de comentarii, coveruri si virale. Trackul a promovat albumul Kiss, de pe care cantareata a mai lansat single-urile Good Time, This Kiss si Tonight I’m Getting Over You, care a beneficiat si de cateva versuri de la Nicki Minaj.

Va place noua piesa Carly Rae Jepsen? Ajunge pe radio?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com