photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Monden / CARMEN, fiica lui ADRIAN MINUNE, în cel mai sincer INTERVIU despre viaţa ei.
10342464_10152222282127266_3577271529532964097_n

CARMEN, fiica lui ADRIAN MINUNE, în cel mai sincer INTERVIU despre viaţa ei.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Se bucură de succes cu piesa „Domino” şi trăieşte cele mai frumoase clipe de până acum din punct de vedere profesional. Carmen, fiica lui Adrian Minune, încearcă să-şi găsească propriul drum în muzică, iar primii paşi par să fie apreciaţi de public care a răsplătit-o cu un număr foarte mare de vizualizări pe YouTube pentru primul ei single.

Carmen (17 ani) ne-a vorbit deschis despre tatăl ei, despre iubire şi despre ceea ce consideră că a făcut greşit până în acest moment.

Ce a spus tatăl tău despre prima ta piesă?

I-a plăcut foarte mult single-ul meu. Tatăl meu mă susţine în cariera mea muzicală. Ne-am bucurat că piesa a fost foarte bine primită de public şi a făcut 1 milion de vizualizări în aproape trei săptămâni de la lansare. Acum are deja peste 5 milioane de vizualizări şi saptamâna trecută am lansat şi primul meu videoclip la acest single. Ne-am distrat foarte tare la filmări.

Ce altceva îţi mai propui pentru acest an din punct de vedere profesional?

Îmi propun să cresc cât mai mult din punct de vedere profesional. Am mai multe idei pe care vreau de mult sa le pun în practică. Deocamdată nu pot să dezvălui prea multe însă pregătesc noi surprize pentru toţi cei cărora le-a plăcut “Domino”.

Cu ce artist visezi să colaborezi?

Momentan vreau să învăţ să “colaborez” cât mai bine cu mine pentru că sunt la inceput şi în fiecare zi învăţ lucruri noi despre mine din punct de vedere profesional. Sunt mulţi artişti cu care aş vrea să colaborez dar toate astea se vor întâmpla la momentul potrivit.

Ai încercat vreodată să şi compui piese?

Da, am încercat să compun piese, încă încerc şi sunt sigură că voi reuşi să compun exact ceea ce mă reprezintă. De fapt, aceasta este reţeta mea. Tot ceea ce o să compun o să reprezinte ceva real.

Vorbeşti în versurile piesei despre un băiat ‘macho’, care învârte fetele pe degete. Ce părere ai, în realitate, despre acest tip de băieţi?

În versurile piesei “Domino” nu vorbesc despre cineva anume ci despre ceea ce poate la un moment dat li s-a întâmplat multora dintre noi. Nu îmi permit să îmi pun viaţa într-o melodie sau într-un text. Cred că experienţele mele de viaţă nu sunt atât de multe încât să îmi permit egoismul să scriu o piesă care să reprezinte strict viaţa mea. Poate mai târziu.

Eşti îndrăgostită?

Da! Sunt îndrăgostită de muzică, de tot ceea ce reprezintă frumosul, de oamenii care ştiu să zâmbească sincer. Îmi place să spun că iubesc tot ce este în jurul meu.

De ce ţi-e cel mai ruşine din ce ai făcut până acum?

Îmi este ruşine pentru că de multe ori mă contrazic cu mama şi cu tatăl meu pe tot felul de lucruri. Eu cred deseori că am dreptate în anumite privinţe şi vreau să las impresia că sunt matură şi că eu le ştiu pe toate. De asta îmi e ruşine uneori… În rest, nu mi-e ruşine de altceva pentru că părinţii mei m-au învăţat să respect şi să apreciez tot ceea ce este în jurul meu.

Dar de ce eşti cel mai mândră?

Sunt mândră de familia mea, sunt mândră că pot privi un om în ochi şi îi pot spune adevărul, sunt mândră că pot recunoaşte atunci când greşesc.

Care este cea mai mare temere pe care o ai?

Îmi place să spun că sunt tare şi că nu îmi este frică de nimic. Dar…nu e chiar aşa. Sunt om şi îmi este frică de ceea ce nu ştiu. Dar de multe ori nu prea mă bag în ceea ce nu ştiu. Deci,  momentan nu îmi e frică de nimic

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

cheloo

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri Cheloo, solistul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com