photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Evenimente / Castiga 2 invitatii duble la Main Sounds From Alan Fitzpatrick, Alex Mine, Mirror State @ Lacul Tei
00000003239-85e5-800x800-n-bd4d97a0

Castiga 2 invitatii duble la Main Sounds From Alan Fitzpatrick, Alex Mine, Mirror State @ Lacul Tei

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

In ultimul weekend din August va dam intalnire pentru a incheia impreuna inca o vara plina de amintiri! Ne-am gandit ca cel mai bun loc pentru asta ar fi o locatie noua pentru noi, unde putem prinde impreuna un rasarit superb.

Tabloul nu poate fi complet decat cu un line-up potrivit. Pentru ca stim ca il asteptati de foarte mult timp, iata ca il aducem la pupitrul Main Sounds pe Alan Fitzpatrick! Cum v-am obisnuit vom avea si doua premiere! Direct din Italia vine Alex Mine, cel despre care au numai cuvinte de lauda Richie Hawtin, Adam Beyer, Carl Cox, Dubfire, Paco Osuna si multi altii. A doua premiera este una 100% romaneasca: Mirror State, un proiect la inceput de drum pe care speram sa-l indragiti la fel de mult ca si noi. Mircea Ivan si Ionut Vitan si-au unit fortele si vin cu un sound nou, iar pe 28 va asteapta la o prima intalnire in deschiderea evenimentului. Detalii AICI! 

Daca vreti sa ajungeti la party, tot ce trebuie sa faceti e sa lasati un comentariu in care sa ne spuneti ce ati face in weekend daca nu ati ajunge la petrecere. Concursul incepe astazi si se incheie vineri, cand vom anunta si castigatorii. Lasati o adresa de mail pe care o verificati des, altfel nu veti afla cum intrati la party.

START!

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

Rks

RoadkillSoda confirmati pe scena principala la EXIT FESTIVAL 2016

RoadkillSoda confirmati pe scena principala la EXIT FESTIVAL 2016 Formatia romaneasca RoadKillSoda va canta pe …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com