photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Evenimente / Castiga doua invitatii duble la PLUM Festival!
PLUM 2015

Castiga doua invitatii duble la PLUM Festival!

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Weekendul acesta are loc PLUM Festival – primul festival de muzica electronica gazduit in incinta fostei fabrici de incaltaminte Pionierul.

House, techno, electro, synthpop, electroclash, tech, deep indietronica, complextro sau EDM. Cand barierele dintre genurile muzicale devin tot mai difuze, iar muzica trece de la pur auditiv la multi-senzorial, “the ultimate party” ajunge sa se defineasca printr-o experienta completa de ritmuri, proiectii video, arhitectura urbana si oameni care simt si danseaza la unison.

Aceasta este esenta PLUM, un festival boutique de muzica electronica ce reinventeaza ideea de party, pregatind publicului o experienta complexa: doua zile, doua scene, zone lounge si peste 25 de artisti, totul intr-un decor bucurestean semi-industrial, in care muzica si arhitectura urbana coexista armonios.

PLUM va avea loc in weekendul 25 – 26 septembrie, iar line-up-ul primei editii include nume ca DJ Fresh si Breach (pentru prima data in Bucuresti), Digitalism si Henrik Schwarz (in premiera in Romania), Miss Kittin, Phaeleh, PillowTalk, Jasper James, Laura Jones, Woz, Golan, Silent Strike, Khidja, Nopame, Ada Kaleh, The Model si Fouchat

CONCURS!

Punem la bataie doua invitatii duble la acest festival, iar tot ce trebuie sa faceti este sa ne raspundeti la urmatoarea intrebare:

  • Care este genul tau muzical si ce asteptari ai de la acest festival?

Concursul incepe acum si se incheie joi, 24 septembrie, atunci cand vom anunta si fericitii castigatori. Nu uitati sa lasati o adresa de e-mail valida si sa va verificati e-mail-ul pentru a primi detalii despre cum puteti intra in posesia invitatiei

Mult succes!

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

Rks

RoadkillSoda confirmati pe scena principala la EXIT FESTIVAL 2016

RoadkillSoda confirmati pe scena principala la EXIT FESTIVAL 2016 Formatia romaneasca RoadKillSoda va canta pe …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com