photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Evenimente / Castiga o invitatie dubla la IRIS si Cristi Minculescu in Hard Rock Cafe!
cristi si iris concert

Castiga o invitatie dubla la IRIS si Cristi Minculescu in Hard Rock Cafe!

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Miercuri, 2 septembrie de la ora 21:00, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Café sa petrecei o seara de neuitat alaturi de IRIS si Cristi Minculescu.Daca vreti sa ii ascultati live, noi va oferim o invitatie dubla la concertul lor.

 

IRIS revine, în formula sa de aur, pe 2 septembrie la Hard Rock Cafe! BestMusic Live Concerts te invită să te bucuri de un spectacol rock electrizant şi să cânţi alături de Cristi Minculescu melodii fără vârstă, precum “Somn bizar”, “Noaptea”, “Să nu crezi nimic”, “Ultimul mic dejun al lui Bon”,”Baby” sau “De vei pleca”!

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiştii preferaţi sunt chiar lângă tine, colecţia de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului şi calitatea sunetului îţi oferă cea mai placută experienţă live.

Concertul IRIS şi CRISTI MINCULESCU din 2 septembrie va începe la 21.00. Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe. În presale, biletele au următoarele preţuri: – 90 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete) – 60 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 60 de lei. În ziua evenimentului, biletele vor costa 70 de lei, acces general, cu loc la masă (fumători sau nefumători), în limita locurilor disponibile.

Daca vreti sa ajungeti la concert, tot ce trebuie sa faceti e sa lasati un comentariu mai jos in care sa ne spuneti care e piesa voastra preferata de la IRIS. Concursul incepe astazi si se incheie pe 31 august, cand vom anunta si castigatorul. Lasati o adresa de mail pe care o verificati des pentru a afla cum puteti intra in posesia premiului.

START!

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

Rks

RoadkillSoda confirmati pe scena principala la EXIT FESTIVAL 2016

RoadkillSoda confirmati pe scena principala la EXIT FESTIVAL 2016 Formatia romaneasca RoadKillSoda va canta pe …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com