photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Monden / Ce cadou costisitor a primit Iulia Vântur de la Salman Khan
iulia_vantur_26_7e498bc1d0

Ce cadou costisitor a primit Iulia Vântur de la Salman Khan

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

 Salman Khan si Iulia Vântur . Iulia Vântur nu a confirmat niciodată relația cu starul de la Bollywood Salman Khan, însă presa străină scrie că aceștia sunt de nedespărțit. Mai mult se pare că frumoasa româncă ar fi primit și un cadou costisitor de la iubitul ei.

Filmbeat.com susține că Salman Khan i-ar fi dăruit Iuliei Vântur o mașină nouă nouță, de culoare gri. Cu toate acestea, se pare că Iulia nu ar fi prea încântată să circule cu mașina primită, ea preferând să se piardă în mulțime și să stea departe de ochii paparazzilor.

Prietenii lui Salman Khan susțin că starul nu are ochi decât pentru româncă și în timpul petrecerii pe care a organizat-o de ziua lui a fost tot timpul atent la ea și s-a asigurat că se simte bine .

Pe 27 decembrie Salman Khan și-a sărbătorit cu mare fast cea de-a 50-a zi de naştere, jurnaliştii au speculat că actorul va face atunci şi marele pas spre renunţarea la burlăcie – o va cere în căsătorie pe româncă. Se pare însă că acest lucru nu s-a întâmplat.

Iulia Vântur e tratată ca o prinţesă în India. Recent, vedeta Pro TV a postat, pe pagina ei de Facebook, o fotografie în se poate vedea cât de răsfăţată este la un salon din ţara iubitului ei.Vezi imaginea aici

 

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

cheloo

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri Cheloo, solistul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com