photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Monden / Ce frumoasă e fiica Simonei Pătruleasa!
simona-patruleasa-miramagica_ccc0d9d7de

Ce frumoasă e fiica Simonei Pătruleasa!

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Ingrid, copila de patru ani a vedetei tv, s-a aflat în centrul atenției la un eveniment la care a participat alături de mămica sa.

Simona Pătruleasa are o fetiță frumușică foc, de care este tare mândră. Cele două au participat la evenimentul de inaugurare a unui parc de distracții din Herăstrău, alături de alte vedete cu copiii lor. Ingrid are doar patru ani și deja e o adevărată domnișoară, mereu în pas cu moda.

Corina, Simona Pătruleasa, Ellie White, Carmen Negoiță, Sonia Argint Ionescu, Șerban Copot (Animal X), Andreea Runceanu (Amadeus), Giulia Nahmany, DJ Wanda, Roxana Ciuhulescu, Doru Todoruț, Irina Cordoneanu, Iuliana Marciuc, Ruxandra Dragomir, Simona și Rareș Dragomir, Andreea Dociu, Ela Crăciun, Sânziana Negru, Alma Bacula (fosta Sârbu), și Vica Blochina s-au bucurat de o atmosferă de poveste și de o petrecere de neuitat.

Invitații s-au urcat, în premieră, în cea mai nouă roată din Herăstrău, cea mai mare din București (25 de metri), din care au putut admira de la înălțime Bucureștiul.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

cheloo

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri Cheloo, solistul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com