photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Evenimente / Ce ne asteapta la prima editie Urban Explosion Festival
Urban Explosion Festival 2015

Ce ne asteapta la prima editie Urban Explosion Festival

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Urban Explosion Festival este primul eveniment organizat de Romexpo, dedicat sporturilor, culturii si tendintelor urbane.

Evenimentul va avea loc in aer liber intre 4 si 6 septembrie, iar pe parcursul celor trei zile participantii vor lua parte la demonstratii si competitii de sporturi urbane, proiectii de filme de scurt metraj, demonstratii streetdance si showuri live ale unor recunoscuti DJ internationali.

Sporturile urbane prezente la Urban Explosion Festival

Sporturile urbane vor fi la ele acasa in cadrul festivalului, asa incat participantii sunt asteptati sa ia parte activ la actiuni dintre cele mai variate. De la freerunning si parkour la skateboarding, role si trotinete, de la hochei pe role la bike polo sau de la streetdance la meciuri amuzante de bubble football si tenis de masa.

Nopti incendiare la Urban Explosion Festival

Pentru ca Urban Explosion Festival inseamna multa energie, serile festivalului vor fi, cu siguranta, incendiare atunci cand invitatii speciali din Franta, Elvetia si Ucraina vor mixa pana tarziu in noapte.

Festivalul aduce pe scena primei editii trei DJ internationali: Wild Pich (Elvetia), Moody Mike(Franta) si Lenny Berlin (Ucraina).

Nu trebuie ratata nici competitia Miss Urban Explosion Festival care va capta, cu siguranta, atentia publicului in toate cele trei zile ale evenimentului.

Urban Explosion Festival, o stare de spirit

Urban Explosion Festival isi propune sa fie mai mult decat un simplu eveniment. Festivalul doreste sa surprinda o stare de spirit ghidata de efervescenta, dinamism, tinerete si pasiune si sa reuneasca sub aceeasi umbrela comunitati, actiuni si tendinte reprezentative pentru cultura urbana.

Echipa Urban.ro sustine cu mare interes acest eveniment si abia asteptam sa inceapa!

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

Rks

RoadkillSoda confirmati pe scena principala la EXIT FESTIVAL 2016

RoadkillSoda confirmati pe scena principala la EXIT FESTIVAL 2016 Formatia romaneasca RoadKillSoda va canta pe …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com