photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Monden / CEI MAI DORIȚI BĂRBAȚI DIN ROMÂNIA!
barbat_fatali_01_5c7bcda13b

CEI MAI DORIȚI BĂRBAȚI DIN ROMÂNIA!

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

De Mărțișor, Libertatea răsfață doamnele și domnișoarele cu o gelerie foto a celor mai sexy bărbați din România. Sau cel puțin asta spun admiratoarele lor. Vă propunem un sondaj: care e mai sexy?

Bogdan Vlădău este unul dintre cei mai sexy manechini de la noi, însă le-a cucerit pe românce de abia după ce a ținut prima pagina a tabloidelor.

Bogdan Vlădău

 

Victor Slav sau ”băiatul de la meteo” are o carismă deosebită și pe lângă aparițiile de pe micul ecran, el s-a făcut cunoscut și prin calitățile de model. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu ratează nici o sesiune la sala de forță, unde îi lucrează ”pătrățelele” de pe abdomen.

 

Victor Slav

 

Adrian Mutu a răvășit mințile româncelor de mai mulți ani. Unul dintre cei mai sexy fotbaliști români, ”Brilianul” și-a făcut un renume de crai, numărul femeilor care i-au trecut prin pat fiind greu de stabilit.

Adrian Mutu

 

 

Smiley, pe numele lui adevărat Andrei Tiberiu Maria, are un șarm aparte. E talentat, e haios și e considerat frumușel. El s-a impus atât pe scenă, cât și pe micile ecrane, la emisiuni ca ”Românii au talent” sau ”Vocea României”.

Smiley

 

Actorul Vladimir Drăghia a fost înotător de performanță, facând parte din lotul olimpic timp de șapte ani. În timpul facultății a devenit actor de telenovele, însă are și o afacere proprie.

Vladimir Drăghia

Radu Vâlcan, soțul Adelei Popescu, este actor, fotomodel şi prezentator tv, cunoscut mai ales datorită rolurilor sale din serialul „Iubire şi Onoare”. Radu Vâlcan a intrat în lumea televiziunii după ce, timp de doi ani la rând, a câştigat titlul de „Cel mai bun fotomodel masculin din România”.

 

Radu Vâlcan

Andrei Andrei este noul tânăr care speră să își întâlnească marea dragoste în cadrul show-ului „Burlacul”, ajuns deja la cel de-al V-lea sezon. Tânărul de 31 de ani este un fotomodel de succes care a fost împiedicat de carieră să își întemeieze o familie.

Andrei Andrei

Connect-R este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de la noi. Talentat și bine făcut, artistul este idolul multor tinere. El și soția lui Misha au devenit părinți în urmă cu mai bine de un an.

Connect-R

 

Dani Oțil este o prezentă plăcută și longevivă pe micul ecran. El a devenit cu adevărat cunscut datorită relației cu Mihaela Rădulescu de care s-a despărțit. Dani a apărut recent e coperta unei

reviste, într-o ipostază sexy.

 

Dani Oțil

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

cheloo

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri Cheloo, solistul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com