photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Charlie Puth – How Long (piesa noua)
charlie puth how long

Charlie Puth – How Long (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Charlie Puth – How Long (piesa noua)

Charlie Puth, cantaret, compozitor si producator nominalizat de mai multe ori la Premiile Grammy, a lansat oficial noul lui single How Long, cel de-al doilea single de pe albumul VoiceNotes.
Acesta e continuarea albumului de debut numit Nine Track Mind, din 2016, care a primit Discul de Platina. Artistul a anuntat si data de lansare a albumului VoiceNotes, care va aparea pe 19 ianuarie, fiind deja disponibil pentru pre-comanda.
“How Long” a fost produs in intregime de Charlie Puth si scris impreuna cu Jacob Kasher (Attention) si Justin Franks (See You Again). Fiind produs in totalitate de Puth, single-ul “How Long” le ofera fanilor un preview al noii directii abordate pe albumul VoiceNotes. De asemenea, artistul a vorbit despre album in timpul participarii la show-ul TODAY, vara asta.

“Attention” a fost lansat anul acesta si a ajuns primul #1 al lui Puth in topul US Pop Radio, ramanand pe primul loc timp de 4 saptamani, ajungand numarul 5 in Billboard Hot 100, unde a ramas timp de 3 saptamani. Dupa ce a primit Discul de Platina, la mai putin de 16 saptamani dupa lansare, “Attention” este oficial cel mai de succes single al lui Charlie Puth de pana acum. Clipul oficial al piesei a depasit 500 de milioane de vizualizari, devenind cel mai de succes clip solo al artistului. Scris si produs de Puth, “Attention” a primit doar laude din partea criticilor de la New York Times si Billboard.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com