photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Monden / CHELOO îl înjură GRAV pe GUESS WHO
cheloo

CHELOO îl înjură GRAV pe GUESS WHO

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Războiul continuă! Cheloo nu-l slăbește pe Guess Who, fostul său ucenic la studio, căruia periodic îi face periodic câte o dedicație jignitoare.

Trupetele de la Paraziții a postat pe pagina sa de socializare textul ”Valoare, ce multă lume n-are”, mesaj derivat din popularul refren al lui Guess Who ”Onoare” , însoțit de o caricatură a celui defăimat și un salut birjăresc, în cel mai pur stil hip-hop: ”M@#*e Guess Who!”.  Conflictul dintre Cheloo, pe numele său Cătălin Ștefan Ion, în umbra căruia a cunoscut o brumă de faimă Guess Who a plecat după ce acesta din urmă s-a aliat cu Marius Moga, fapt considerat de hip-hoperi un pas spre ”prostituție” muzicală. Îmbătat de faimă, Guess Who a aruncat într-una din piesele sale un mesaj lui Cheloo (”vezi tu, am auzit la restu’, elevul silitor și-a intrecut maestru”) fapt ce i-a scos din sărite pe cei de la Paraziții. Cheloo le-a dedicat un videoclip plin de sarcasm și ironie, la piesa ”We don’t care, we don’t give a f***”, unde se plimbă într-un cimitir plin cu cruci inscripționate cu numele lui Guess Who, Spike ori Grasu XXL.
“Știți bine ca noi am fost veseli toata viața, de ce sa ne sucim acum? Noi îi taxăm pentru ce sunt sau în ce s-au transformat acești băieței( Guess Who și Spike). Nu uitați ca eu le-am ținut curu când a fost vorba să-și ia bătaie în viața reală și tot eu i-am pus pe scena când poate nu meritau atâta atenție și în schimb mi-au vorbit în repetate rânduri de sus și pe nas”, și-a justificat Cheloo antipatia.

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

cheloo

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri Cheloo, solistul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com