photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Monden / Cheloo s-a trezit cu cauciucurile tăiate!
07-CHELOOO_b0ac662121

Cheloo s-a trezit cu cauciucurile tăiate!

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Cheloo s-a retras, de ceva timp, la Breaza, pentru a avea o viaţă mai liniştită. Doar că şi acolo duce lipsă de asta.

Liderul trupei Paraziţii, Cheloo, s-a mutat în urma cu ceva timp la Breaza, acolo unde ţi-a ridicat casa visurilor sale , un adevărat buncăr unde nu poate pătrunde nimeni fără voia sa. Artistul traieşte alături de soţie şi de fiul său, care-i seamănă foarte mult.

Lumea îl evita

Deşi a făcut aceasta mişcare tocmai pentru a avea parte de linişte, se pare că “socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg”. Mai precis, din cauza felului sau de a fi, Cheloo nu a legat o relaţie tocmai buna cu vecinii săi. Lumea ştie cine e şi chiar a ajuns sa-l evite.

La rându-i, şi artistul preferă să stea departe de vecini şi sa-şi vadă de familia şi de cariera lui, mai ales ca tocmai a terminat de tras un nou album. Cu toate acestea, recent, un incident l-a înfuriat la culme pe artist.

Potrivit apropiaţilor lui, după o nuntă care a avut loc în Breaza, el s-a trezit cu cauciucurile tăiate, moment în care Cheloo a început investigaţiile pentru a afla cine-i faptaşul, el ameninţând ca lucrurile nu vor rămâne aşa.

A ratat «la mustaţă» revenirea pe sticlă

După ce a făcut furori, ca jurat la “X Factor”, în special prin reacţiile sale picante la adresa concurenţilor, iar decizia trustului Intact de a-l pune pe liber a surprins la acea vreme, Cheloo a fost la un pas să se întoarcă pe micul ecran, dar la un alt post.

El s-a aflat în negocieri avansate cu Digi TV, pentru a avea propria emisiune, una satirică, dar acestea au eşuat, întrucât părţile nu s-au înţeles, se pare, din punct de vedere financiar.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

cheloo

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri Cheloo, solistul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com