photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Chris Brown, Benny Benassi – Paradise (videoclip nou)
chris-brown-benny-benassi-paradise

Chris Brown, Benny Benassi – Paradise (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Benny Benassi si Chris Brown ne ofera soundtrack-ul pentru aceasta vara, piesa Paradise, si videoclipul aferent, filmat pe plaja. Cantaretul si DJ-ul se plimba pe faleza cu bicicletele si se bucura de un super party la asfintit, printre fete imbracate doar in costume de baie.

Chris Brown si Benny Benassi nu se afla la prima colaborare, ei au mai lucrat impreuna si pentru piesa Beautiful People, lansata in 2011 si inclusa pe albumul F.A.M.E. al cantaretului R&B.

“It was amazing to get Chris on a bicycle for the video! He was awesome,” said Benassi. “It’s such a pleasure to make records with such a huge talent. Hope people like it as much as we do!”

Benny and I have a history of making special music for the fans worldwide. ‘Paradise’ is another collaboration that I believe the fans will love and embrace.”

Zilele acestea, Chris Brown se afla in topuri si in playlisturi cu piesele Zero si Liquor, ambele extrase de pe cel mai recent album al sau, Royalty, numit astfel dupa fiica sa. In plus, el si-a imprumutat vocea si pentru single-ul Body on Me al cantaretei britanice Rita Ora.

Ce ziceti de piesa? Dar de clip?

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com