photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Chris Brown feat Usher – Party (videoclip nou)
chris-brown-usher-gucci-thatgrapejuice-party

Chris Brown feat Usher – Party (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Chris Brown feat Usher – Party (videoclip nou)

Dupa ceva timp de asteptare, Chris Brown lanseaza un nou single si vine si cu un videoclip pentru Party. Noua lui piesa e un featuring cu Usher si Gucci Mane, iar din materialul video nu lipsesc coregrafiile si sincroanele.
Videoclipul e regizat chiar de Breezy si ni-l arata pe cantaret in incercarea de a intra intr-un club underground, iar dupa ce impresioneaza gascaa de la intrare continua seria de coregrafii complicate. E un material video in stilul clasic Chris Brown, de care nici Usher nu e deloc strain, insa ramane de vazut si care va fi impactul piesei.

Party e primul single extras de pe viitorul album Breezy, Heartbreak on a Full Moon, programat sa apara anul urmator. Cel mai recent material Chris Brown a aparut anul trecut, Royalty fiind intitulat si dedicat fiicei sale, Royalty Brown. Cel de-al saptelea material de studio al cantaretului a dat singleurile, Liqour, care a urcat pe prima pozitie in R&B/Hip-Hop Airplay si a stationat pe 60 in Hot 100, fiind apoi urmat de Back to Sleep, care a ajuns pe locul 5 in US Rhythmic, pe 20 in Hot 100 si tot pe 5 in Hot R&B/Hip-Hop Songs.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com