photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Chris Brown – Liquor & Zero (videoclip)
liquor-video-1

Chris Brown – Liquor & Zero (videoclip)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Chris Brown vine cu un doi intr-unul, un singur material video de noua minute pentru doua dintre cele mai noi single-uri ale sale – Liquor si Zero. Breezy cade in mrejele unei femei intr-un bar, insa finalul videoclipului il gaseste cu baietii dansand noapte prin magazine.

Cantaretul pleaca prin cluburi cu o fata care l-a agatat in bar, iar decorul imita foarte bine senzatia de prea mult alcool la bord, cu camere colorate, difuze si care parca se invart. Cand se intoarce acasa, se trezeste cu toate lucrurile in strada, dar asta nu il impiedica sa isi ia tovarasii si sa se apuce de dansat printr-o spalatorie sau intr-un magazin unde se intalneste cu playboy-ul Dan Bilzerian. Clipul are continuitate,, iar de regie s-a ocupat chiar Chris Brown.

 

Liquor e una dintre primele piese care promoveaza urmatorul material de studio al cantaretului, Royalty, insa pana acum nu a facut mari furori in topuri. Se afla abia pe locul 34 in Hot R&B/Hip-Hop Songs si pe 78 in Hot 100, in timp ce Zero abia a fost lansata. In schimb, Breezy e prezent cu mai multe colarabori – asa ca il gasim alaturi de Meek Mill cu All Eyes on You, Pitbull si Fun sau Rita Oracu Body On Me.

Ce ziceti de clip? Piesele va plac?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com