photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Chris Cortez – „Together As One”
img

Chris Cortez – „Together As One”

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Chris Cortez.  Dupa ce anul trecut a lansat „We Are One” la casa de discuri a lui Lange, olandezul Chris Cortez revine acum cu „Together As One, o piesa big room trance memorabila ce reprezinta tema muzicala pentru editia din acest an a evenimentului Trance Nation.

Chiar daca este un producator trance din esalonul secund, cu release-uri energic-instrumentale care niciodata n-au ajuns in topurile de profil (exceptie facand poate „Future Shock” in 2012), Chris Cortezreprezinta unul dintre ambasadorii acestui gen muzical in tara de unde provine, adica Olanda. Asta pentru ca a dat nastere evenimentului Trance Nation, care are loc anual in Amsterdam.

Chris Cortez – Together As One (imnul Trance Nation 2016)

La editia de anul acesta, imnu Trance Nation ii apartine chiar lui Chris Cortez, care a gandit „Together As One” astfel incat sa ridice in aer mainile miilor de tranceri care se vor afla pe 6 februarie in Hainek Music Hall din Amsterdam. Piesa a fost lansata astazi, la casa de discuri Sir Adrian Music.

Pe langa Chris Cortez, la Trance Nation 2016 sunt asteptate nume foarte mari: Alex MORPH, Aly & Fila, Chris Schweizer, DRYM (Dart Rayne & Yura Moonlight), Fausto, Ferry Corsten, Orla Feeney, Paul Oakenfold, Ronald van Gelderen, Sean Tyas, Simon O’Shine, Stephen Kirkwood, Zack Mia si Infected Mushroom. Ce line-up!

Oare vom vedea vreodata un line-up de acest gen la vreun eveniment trance din Romania?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com