photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Ciara l-a copiat pe Usher? (video)
ciara-usher-ibet

Ciara l-a copiat pe Usher? (video)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Unul dintre cei mai cunoscuti oameni din industria muzicala americana R&B – Jermaine Dupri – o acuza direct pe Ciara ca ar fi copiat doua productii de-ale sale, una fiind realizata pentru Usher. Dovada audio este in articol. Sa fie un plagiat?

“People are really going to really be paying a lot more attention to these matters” – a declarat Jermaine Dupri. Declaratia acestuia se desfasoara in contextul in care scandalul cu plagiatul Blurred Lines o sa le goleasca conturile lui Pharrell si Robin Thicke de 7 milioane de dolari si in contextul in care acesta o acuza pe Ciara ca il copiaza pe Usher.

Mai exact, Jermaine Dupri spune ca „Noul single al Ciarei este o copie clara si completa dupa „U Got It Bad” a lui Usher. Sunt constient de ce am facut si sunt constient de cum poti schimba niste note si cum poti muta niste armonii. S-ar putea sa nu fie la fel de evident ca in cazul Blurred Lines insa cred ca acelasi lucru mi s-a intamplat si mie”.

Este vorba despre single-ul „I Bet” pe care Ciara l-a lansat – cu mare succes – saptamana trecuta. Se pare ca Bryan-Michael Cox  – unul dintre oamenii care a lucrat cu Jermaine la hitul lui Usher – este cel care a observat similitudinile.

Acestia se pregatesc sa stea de vorba cu Ciara si sa primeasca credit pentru munca preluata. Asculta mai jos dovezile si vezi daca e cazul de plagiat sau nu.

Jermaine Dupri a adaugat ca alta inspiratie pentru noul single Ciara vine si de la „Beautiful Surprise”, o piesa pe care a produs-o pentru artista TAMIA.

Scandalul plagiatului Blurred Lines – despre care poti afla mai multe aici – a deschis usa pentru multi oameni care si-au dat seama ca poti castiga un proces si te poti imbogati daca cineva chiar ti-a furat un cantec sau parti dintr-o compozitie. A fost cazul familiei lui Marvin Gaye.

In Romanie, un mare scandal de plagiat sta in jurul noii productii Kazibo Music pentru Delia – „Inimi desenate”. Multi oameni au observat asemanarea cu o piesa a artistei Jeanette care a fost cunoscuta in Romania prin „Rock my life”.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com