photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Evenimente / Concertul LARA FABIAN din Bucuresti este SOLD-OUT
nbsp-Concertul-LARA-FABIAN-din-Bucuresti-este-SOLD-OUT

Concertul LARA FABIAN din Bucuresti este SOLD-OUT

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

A dovedit lumii intregi ca are o voce exceptionala si a cucerit audienta prin compozitiile proprii si interpretarile unice ale pieselor „Adagio” sau „I Will Love Again”, devenind, astfel, parte a istoriei muzicii pop. LARA FABIAN, adorata de publicul din Romania, revine in cadrul noului sau turneu „Un Soir Autour Du Monde” cu doua concerte speciale, programate pe 20 aprilie la Sala Polivalenta din Cluj, iar in data de 22 aprilie la Sala Palatului din Bucuresti.

Desi, ne mai despart aproximativ trei saptamani pana la intalnirea Larei Fabian cu fanii sai din Romania, organizatorii evenimentului, ART BG ROMANIA, anunta cu bucurie faptul ca biletele pentru concertul din Bucuresti au fost epuizate in totalitate, iar situatia de la Cluj arata ca, in acest moment, exista un numar limitat de bilete disponibile, aproximativ 800 de locuri, din capacitatea totala de 7.000 de locuri.

Prin urmare, concertul divei de origine belgiana, LARA FABIAN din Bucuresti, este sold-out, insa persoanele care nu doresc sa piarda ocazia de a lua parte la show-ul grandios, ce va fi sustinut la Sala Polivalenta din Cluj, se pot grabi sa isi achizitioneze biletele din magazinele afiliate retelei Eventim sau accesand platforma online www.eventim.ro.

Acestea mai sunt disponibile la urmatoarele categorii de loc si preturi: Cat.IV – 139 lei, Cat.III – 179 lei, Cat.II – 239 lei, Cat.I – 279 lei, si VIP – 330 lei.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

Rks

RoadkillSoda confirmati pe scena principala la EXIT FESTIVAL 2016

RoadkillSoda confirmati pe scena principala la EXIT FESTIVAL 2016 Formatia romaneasca RoadKillSoda va canta pe …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com