photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Conchita Wurst revine cu o super-piesa!
conchita-wurst-unstoppable

Conchita Wurst revine cu o super-piesa!

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Conchita Wurst continua seria lansarilor de pe primul album cu „You are unstoppable”, un single nou mult mai catchy ce are sanse sa devina mai difuzat decat „Rise like a phoenix” sau „Heroes”.

Spre deosebire de alti castigatori Eurovision Song Contest, Conchita Wurst a avut cea mai buna echipa de marketing din ultimii 10 ani. In ciuda faptului ca piesa ei nu a devenit un hit dupa ce a castigat, solista a reusit sa faca inconjurul lumii cu prezentari sustinute la TedX, la UN, in Parlamentul European, aparitii pe covorul rosu la Globurile de Aur, a defilat ca prima ballerina pentru Jean Paul Gaultier, a lansat o carte, a sustinut recitaluri in toate tarile importante din Europa si a reusit sa isi mentina imaginea curata si sa promoveze mesajul de toleranta, respect si iubire cu care a castigat inimile europenilor.

Conchita Wurst pastreaza atentia asupra ei cu un nou single – You are unstopabble – ce aduce si comunitatea ei de fani – numita #theunstoppables – dar si primul ei album ce va fi lansat in curand. Bineinteles ca toate acestea vin in contextul concursului Eurovision care se apropie. PLAY!

Daca nu ai tinut pasul cu Conchita in ultimul an, trebuie sa vezi macar videoclipul HEROES sishootingul pe care l-a facut pentru Karl Lagerfeld.

Ar putea fi un hit la radio?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

machika

J. Balvin, Jeon, Anitta – Machika (videoclip nou)

J. Balvin, Jeon, Anitta – Machika (videoclip nou) J Balvin lanseaza „Machika”, un track plin de …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com