photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Costi feat. Alix – Come Alive (videoclip nou)
costi- come alive

Costi feat. Alix – Come Alive (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Costi feat. Alix – Come Alive (videoclip nou)

Costi este unul dintre cei mai producatori romani, acesta lucrand de-a lungul timpului cu artisti internationali precum Shaggy, Kat DeLuna, Mohombi si Faydee, printre altii. „Come Alive” reprezinta o schimbare a genului muzical abordat de artist, Costi si Alix aducand o noua abordare in scena muzicii dance, imbinand versuri taioase cu linii melodice dinamice pentru un sound ce va invada playlisturile lunii august.

Totodata, Costi este cunoscut si ca producatorul din spatele unor trupe celebre precum Valahia si Blaxy Girls. Nascut in Constanţa, acesta si-a inceput cariera cantand muzica traditionala. A pus mai apoi bazele trupei Valahia, alaturi de Mihai Traistariu si Dorin Topala, lansand mai multe hituri.

La sfarsitul anilor 2000, Costi a inceput sa includa mai multe elemente Balcanice si Orientale in productiile sale muzicale, lansand hit-ul „Ca la Amsterdam”, ce s-a bucurat de un succes imens in Turcia si Arabia Saudita, fiind ulterior inclus pe compilatia „Cafe del Mar”. Alaturi de artista de origine Bulgara – Andrea – acesta a format trupa Sahara, lansand hituri in colaborare cu artisti precum Bob Sinclair si Shaggy. Colaborarea cu Shaggy pe albumul acestuia – Summer in Kingston, i-a adus lui Costi o nominalizare la premiile Grammy din 2012, in categoria „Best Raggae Album”.

“Influentele mele californiene se imbina perfect cu ritmurile traditionale pentru care este cunoscut Costi” – Alix Costi si Alix s-au cunoscut intr-un studio din California, fiind introdusi de unul dintre scriitorii care au contribuit la albumul “Purpose” (Justin Bieber).

“Come Alive” este prima lansare din noul proiect al lui Costi, ce urmeaza sa acopere mai multe genuri muzicale, colaborand totodata cu diferiti artisti din toata lumea.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com