photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Cosy feat. Diego & Dante – Dragostea e oarba
Cosy_cover_yb_0c82dc5b85

Cosy feat. Diego & Dante – Dragostea e oarba

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Cosy, rapperul care in urma cu doar cateva luni lansa piesa „Pasageri”, revine acum in forta cu un nou single, cu un clip nou, dar si cu niste super colaborari.

Cosy, rapperul care in urma cu doar cateva luni lansa piesa „Pasageri”, revine acum in forta cu un nou single, cu un clip nou, dar si cu niste super colaborari.

Dragostea e oarba” este numele celui mai nou produs semnat Cosy caruia i s-au alaturat Diego si Dante.

De-a lungul timpului, Cosy, pe numele sau real Cosmin Octavian Cosmescu, a colaborat cu artisti precum Shoby (Codul Penal), Cabron, Sisu, Yoni aka Jon baiat bun, Vladone sau Bulgaru. Mai mult decat atat, in 2009, Cosy a avut rolul principal in documentarul „Tango” alaturi de Cabron, Puya si Shoby, realizat de Tedi Necula.

„Noua mea piesa vorbeste despre infidelitatea cuplurilor de azi, care din cauza tentatiilor de tot felul, din cauza banilor cateodata, ajung sa cedeze si distrug ceea ce e cu adevarat important, lucruri morale. Mesajul pe care noi ne dorim sa-l transmitem oamenilor suna cam asa: „Daca ai pierdut, ai grija sa nu pierzi si lectia! (pentru cei care au iubit orbeste)”, ne-a declarat Cosy.

Videoclipul piesei „Dragostea e oarba” semnata Cosy (feat. Diego & Dante), a fost realizat de Richard Stan si Claudiu Stan (Vision Production), cei care au produs si videoclipuri ale artistilor precum: Lora, Mellina, Connect-r, RedBlonde si multi altii.

Aici puteti urmari clipul: Cosy – Dragostea e oarba (feat. Diengo & Dante)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com