photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Cosy feat. Pistol – Artist (videoclip nou)
Artist

Cosy feat. Pistol – Artist (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Cosy feat. Pistol – Artist (videoclip nou)

Cosy revine in atentia publicului lansand cel de-al 7-lea single extras de pe video-albumul „Al Saselea Simt”. Piesa se intituleaza „Artist” si este o colaborare reusita cu Pistol, iar clipul este o viziune de Richard Stan.

„”Artist” e o piesa pe care imi doream s-o construiesc de ceva timp. Pistol, tovarasul meu de ani buni, s-a nimerit perfect pe aceasta melodie si ma bucur ca a iesit in formula asta. Vibe-ul a fost acela care trebuie, desi piesa are un mesaj trist pentru lumea noastra… lumea muzicii…. totusi are o tarie aparte pentru ca din drame mereu invatam cate ceva. Richard Stan se ocupa de intregul meu video-album, facand o treaba foarte buna. Pentru mine reprezinta un om care te inspira prin tot, prin munca lui. Sper sa va placa noul meu single. Noroc!”, spune Cosy.

„Piesa „Artist” a fost un foarte natural mod de a colabora cu Cosy, cu care ma cunosc de ceva ani, inca de la inceputurile vremurilor. Ma bucur sa fiu prezent pe material, mai ales ca am simtit ca este locul meu in acest proiect. Abia astept sa vedeti clipul si sunt sigur ca nu e ultima mea colaborare cu omul Cosy.”, a declarat Pistol.

Daca il intrebati pe Cosy acum 7-8 ani despre „Viata unui artist”, acesta va raspundea cu un entuziasm grabit si cu zambetul in suflet ca abia astepta sa o simta pe pielea sa, deoarece asta a ales sa faca in viata lui, sa fie artist, sa faca muzica, se simtea de mic atras de treaba asta, deci, clar trebuia sa faca ASTA.

Fiind din Braila, artistul a ales sa vina in Bucuresti, unde a terminat teatrul in paralel cu activitatea muzicala cu care tot cocheta. A trecut ceva timp de atunci si a facut-o mereu in felul lui, fara sa-si caute faima in lumina reflectoarelor sau sa-si cumpere hitul prin vreun studio cu nume sonor sau, de ce nu, „sa pup in fund vreun radio ca poate, poate ma ajuta sa fiu si eu ACOLO, pfff.”

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

ackym

Ackym feat. Maxim – I Love U (videoclip nou)

Ackym feat. Maxim – I Love U (videoclip nou) Ackym si Maxim lanseaza „I Love U”, o piesa …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com