photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Cristian Blue feat. Mr. VIK – Pase Lo Que Pase (videoclip nou)
Cristian Blue & MR VIK

Cristian Blue feat. Mr. VIK – Pase Lo Que Pase (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Cristian Blue feat. Mr. VIK – Pase Lo Que Pase (videoclip nou)

Cristian Blue lanseaza alaturi de Mr. VIK single-ul si videoclipul “Pase Lo Que Pase”. Muzica si textul sunt compuse de catre cei doi artisti impreuna cu J~Ariel si Cristina Mirica, mix-ul si masterul sunt realizate de catre Bunicul Magic, iar de productia piesei s-a ocupat Mr.VIK. Videoclipul a fost regizat de Claudiu Stan si filmat intr-un hotel din Romania.

“«Pase lo que pase» este prima mea piesa din 2018 si va invit pe toti, cu mult drag, sa ne bucuram impreuna de aceasta colaborare. Experienta mea in Romania a fost una dintre cele mai constructive din cariera mea artistica de pana acum multumita managerului meu, care este foarte implicat si a facut posibil aceasta colaborare cu Mr. VIK“, declara Cristian Blue.


“Ma bucur ca incep anul in forta cu aceasta colaborare cu Cristian Blue! Proiectul a luat nastere acum un an, in studioul Million Vibes Sound pe care il reprezint si am definitivat aceasta piesa reggaeton impreuna cu Cristian Blue, dar si Wolf Music din Spania. Speram foarte mult sa va placa!“, adauga Mr. VIK.

In varsta de 27 de ani, Cristian Blue este un artist nascut in Barcelona care vine dintr-o familie de muzicieni, motiv pentru care in urma cu cativa ani, a luat decizia de a-si construi si de a urma o cariera artistica.

Exotice, cu un beat energizant si cu versuri in limba spaniola, piesele lansate de catre Mr. VIK au cucerit publicul si au adunat milioane de vizualizari pe YouTube. Pana in prezent, artistul a lansat piese precum “Balkaton”, “Pom Pom” si “Monalisa”.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com