photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Cristina Balan – Sertar cu amintiri (videoclip nou)
CB poza lansare 01

Cristina Balan – Sertar cu amintiri (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Cristina Balan – Sertar cu amintiri (videoclip nou)

Cristina Balan, castigatoarea celei de-a 5-a editii a emisiunii concurs Vocea Romaniei, lanseaza single-ul si videoclipul “Sertar cu amintiri”, o poveste audiovizuala plina de forta si emotie.

Noul release semnat Cristina Balan a fost lansat in cadrul unui aveniment intim ce a stat sub numele #PutereaAmintirii, alaturi de cei mai apropiati prieteni ai artistei, familie, echipa de productie si jurnalisti.


“Fiecare amintire este ca un film, o ramasita a unei experiente de viata. E ca o fila dintr-o carte. Toata viata poate fi un roman sau o nuvela, iar amintirile … pagini din cartea vietii tale. Ce ai vrea sa citesti in cartea ta? Din amintiri invatam, cu amintiri ne hranim atunci cand pare ca nu mai avem altceva. Amintirile pot fi singura avere a unui om… . Poti sa porti orice masca, in prezent, dar amintirile sunt ceea ce esti si ele te-au construit asa cum esti.”, spune Cristina Balan.

Regizat de catre Millo Simulov, alaturi de echipa Spider, videoclipul este realizat prin tehnica “one shot”, ceea ce presupune filmarea continua, cu o singura camera, a intregului material video. Procedeul prin care a fost realizat videoclipul “Sertar cu amintiri” va fi dezvaluit intr-un material making-of ce va fi lansat in scurt timp. Concertul eveniment “Sertar cu amintiri” marcheaza atat lansarea noului single cat si startul turneului national “Cristina Balan – Piano Nights”.

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com