photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Crush si Alexandra Ungureanu – C’est la vie (videoclip)
crush si alexandra ungureanu

Crush si Alexandra Ungureanu – C’est la vie (videoclip)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Crush si Alexandra Ungureanu canta intr-un parc de distractii in cel mai nou videoclip al lor, C’est la vie. Practic, ei fac atmosfera pentru un cuplu aflat la intalnire, care ia la incercat fiecare atractie din parc, intr-un videoclip romantic cu final neasteptat.

Odata ce asculti piesa, te pierzi intr-un Univers al iubirii, un Univers al celor care au avut macar o data-n viata curajul de a iubi cu toata inima, spune Radu-Constantin Cernautan (Crush)

 

 

“Ador această piesa!”, mai spune Alexandra. “Povestea ei a inceput in primavara, cand ne-am intalnit in studio pentru a lucra la noul nostru material discografic. Ca si pana acum, pentru a da autenticitate piesei, am dorit sa redam in muzica si versurile noastre exprientele pe care noi le-am trait, experiente in care se pot regasi cat mai multi oameni. Textul a prins viata odata cu aparitia primului gand comun, in urma unui brainstorming: ‘We fall in love like crazy, than forget so easily’. Concluzia acestui prim gand comun ne-a condus la sintagma “C’est la vie”. In jurul acestei concluzii am inceput, de altfel, sa construim totul”, incheie artista.

 

“Experianta pe care am dobandit-o in cei 10 ani de activitate in formula Crush+Alexandra, ne-a invatat ca pentru a avea rezultate cat mai bune, este foarte importat sa existe o echipa inchegata, care se cunoaște si rezoneaza la aceleasi idei. Tocmai din acest motiv, pentru versurile noului single, am optat pentru o colaborare cu Cristina Balan, cu care noi am mai lucrat si pentru piesa ‘Where is the love’, lansată in anul 2012” – a spus Sorin Seniuc (Crush).

 

Chiar Radu de la Crush s-a ocupat de secenariul si regia videoclipului si nu e pentru prima oara cand el isi pune amprenta pe materialele video ale proiectului, el lucrand si la I Need You More, Where Is the Love si Cuvinte. Anul trecut, Crush au sarbatori 10 ni de activitate si au lansat piesa Dragostea e tralala, iar in 2013 ii ascultam cu Iubire de-o vara sau Cuvinte. Intre timp, Sorin de la Crush a inceput sa lucreze cu Vanotek si Nadir si impreuna au lansat proiectul Havana care a dat pana acum hitul La vita bella si single-ul Que sera, sera.

 

Va place noua piesa Crush & Alexandra Ungureanu?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com