photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / D.A.R.K., noul proiect al solistei Cranberries, prezintă „Loosen The Noose”
dark

D.A.R.K., noul proiect al solistei Cranberries, prezintă „Loosen The Noose”

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Dolores O’Riordan, solista trupei The Cranberries, a pus bazele unui nou proiect muzical împreună cu DJ-ul Olé Koretsky și basistul trupei The Smiths, Andy Rourke. Trio-ul își spune D.A.R.K. și sub această titulatură este lansată noua piesă „Loosen The Noose”.

Luând o pauză de la activititatea sa alături de colegii din trupa The Cranberries, Dolores O’Riordan s-a alăturat noului proiect D.A.R.K. Din acest grup fac parte și DJ-ul newyorkez Olé Koretsky, cunoscut momentan doar pe plan local, și basistul trupei The Smiths, Andy Rourke, ce a colaborat de-a lungul anilor și cu Pretenders și Sinead O’Conner, printre alții.

Andy și Ole au început să colaboreze după ce s-au întâlnit întâmplător în Washington, la un concert la care au participat în urmă cu câțiva ani. Au păstrat de atunci legătura, discutând constant idei de piese și trimițându-și demo-uri. Ceva mai târziu, basistul The Smiths a întâlnit-o pe Dolores, care s-a arătat interesată să afle detalii despre piesele la care lucra împreună cu Ole. Treptat, colaborarea dintre cei trei s-a închegat, solista Cranberries punându-și amprenta pe demo-urile la care Andy și Ole lucraseră în ultimele luni.

Așa a luat naștere noul proiect D.A.R.K. și albumul de debut ”Science Agrees”. În sound-ul pieselor pot fi identificate influențe din zona electro și new wave, ca rezultat al pasiunii celor 3 pentru artiști și trupe precum The Cure, Depeche Mode, David Bowie, Pet Shop Boys și REM.

Până la apariția discului, publicul interesat să descopere sound-ul proiectului D.A.R.K. este invitat să asculte piesa „Loosen The Noose„, recent dezvăluită de grup.

D.A.R.K. – „Loosen The Noose” – AUDIO

Albumul ”Science Agrees” va fi lansat pe 27 mai 2016, prin intermediul casei de discuri Cooking Vinyl. Discul poate fi precomandat de pe iTunes și Amazon.

Tracklist ”Science Agrees” – D.A.R.K.

  1. Curvy
  2. Chynamite
  3. Gunfight
  4. Steal You Away
  5. High Fashion
  6. Watch Out
  7. Miles Away
  8. The Moon
  9. Underwater
  10. Loosen the Noose

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

machika

J. Balvin, Jeon, Anitta – Machika (videoclip nou)

J. Balvin, Jeon, Anitta – Machika (videoclip nou) J Balvin lanseaza „Machika”, un track plin de …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com