photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Monden / Dacă ar fi fost femeie, Cotimanis s-ar fi îmbrăcat ca Răduleasca
01-Cotimanis_55e045f777

Dacă ar fi fost femeie, Cotimanis s-ar fi îmbrăcat ca Răduleasca

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Actorul Constantin Cotimanis este “vocea” PRO TV-ului. Adică acela care dă glas tuturor promourilor de la acest post. Acum, el a ieşit la lumină, acceptând rolul de jurat la “Românii au talent”. Într-un interviu acordat ziarului Libertatea, actorul a vorbit despre rolul său în acest show, dar şi despre colega sa Mihaela Rădulescu, la adresa căreia are numai cuvinte de laudă.

Libertatea: Este vreo diferenţă între a urmări show- u l din faţa butonului roşu, de la masa juriului, şi a fi acasă, în fotoliu?

Constantin Cotimanis: Este o mare diferenţă. Diferă nivelul de implicare şi faptul că tu eşti un purtător de cuvânt al unui segment important al unuia dintre privitori.

Ce părere aveţi despre ţinutele Mihaelei?

Dacă aş fi fost femeie, probabil că m-aş fi îmbrăcat şi eu pe acolo. Şi, evident, dacă aş fi arătat la fel de bine.

În prima ediţie, l-aţi respins după doar câteva clipe pe actorul Ovidiu Danci, cel care a dansat costumat în femeie… Ce v-a deranjat la el?

E un capitol la care nu mă prea pricep şi nici nu vreau să mă pricep. Aş fi vrut să văd un dans care stârneşte emoţie. Eu asta urmăresc. Din punctul meu de vedere, nu i-a prea reuşit.

Ce păţanii de tot râsul aţi avut la preselecţii?

Noi, românii, avem o filosofie “de-a râsu’ plânsu’ “. Cazuri au fost multe. De la oameni care au crezut că “Românii au talent” este o emisiune de gătit, cântat sub formă de zbierat şi uneori despre un altfel de dans.

Au fost concurenţi care v-au scos din sărite?

Cu greu pot fi scos din sărite, dar au fost unii concurenţi care au venit uşor “ciupiţi”, probabil pentru a-şi face curaj, au devenit obraznici. Ăsta e un lucru care-mi ridică într-un anumit grad tensiunea, dar asta foarte rar.

Caracterizaţi-i pe fiecare dintre colegii de jurizare. Şi pe cei doi poznaşi, Smiley şi Bartoş.

Andra – frumoasă, elegantă, talentată şi plină de afecţiune. Andi – prietenul pe care te poţi baza oricând. Corect şi diplomat. Mihaela – frumoasă, elegantă, aprigă, tăioasă, inteligentă şi, ca orice femeie inteligentă, ştie mereu când trebuie să se oprească din vorbit. Pavel – bun, talentat şi spectaculos. Este mereu proaspăt, ca o pâine scoasă din cuptor. Smiley – copilăria ajunsă la maturitate sau maturitatea nedesprinsă prea mult de copilărie. E un om care face bine şi lângă care te simţi foarte bine.

Nu e periculos pentru liniştea căminului dv. să staţi lângă Mihaela, la femme fatale?

La câte am jucat şi am făcut în viaţa mea şi la câte voi face şi de-acum înainte, cei din jurul meu sunt plini de experienţă şi răbdători.

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

cheloo

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri Cheloo, solistul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com