photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Damian Draghici feat. Antonis Remos – Opa Opa Opa Opa (videoclip nou)
damiandraghici-opa

Damian Draghici feat. Antonis Remos – Opa Opa Opa Opa (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Damian Draghici feat. Antonis Remos – Opa Opa Opa Opa (videoclip nou)

Damian Draghici revine cu o noua piesa – “Opa, Opa, Opa, Opa”, alaturi de Antonis Remos.“Opa, Opa, Opa, Opa’’ este o piesa de vara, cu influente grecesti, ce te introduce intr-o atmosfera petrecere.

Grecia este tara in care Damian Draghici si-a petrecut o buna perioada de timp si cu care si-a creat o legatura de suflet, atat cu artistii greci, cat si cu limba elena.

“Antonis Remos este prietenul meu si este unul dintre cei mari artisti ai Greciei in acest moment. I-am propus sa cante o piesa alaturi de mine si asa am inceput sa compun “Opa, Opa, Opa, Opa”, impreuna cu Serban Cazan. Este o piesa care creeaza o stare de vara, de distractie, de libertate, de fericire. Noi, romanii, avem o relatie speciala cu Grecia, ne place sa calatorim acolo, ne identificam cu stilul lor de viata, de distractie, pe scurt, ne simtim BINE!”, declara Damian Draghici.


“Acum ceva timp, am avut marele noroc sa cunosc un mare muzician si un mare om – pe prietenul meu, Damian. Este fratele meu, prietenul meu! Mi-a trimis piesa acum doua luni si mi s-a parut extraordinara – suna atat de bine, atat de Grecia! Sper sa va placa si voua!”, adauga Antonis Remos.

Produs de Damian Draghici pentru Gypsy Productions, single-ul este compus de catre artist si Serban Cazan, iar versurile sunt scrise de Nikos Moraitis, Paula Rosenberg-Draghici si Sergiu Ferat. Filmarile clipului, in regia lui Alex Ceausu, s-au desfasurat pe o plaja salbatica din Romania si au durat 20 de ore. Scenariul a fost conceput de catre Paula Rosenberg-Draghici, Alex Ceausu, dar si de Damian Draghici, caruia ii place sa isi puna amprenta si sa se implice trup si suflet in fiecare proiect. Pana in prezent, artistul a avut colaborari cu artisti precum Smiley (“In statie la Lizeanu”), Delia (“Mona”), Andra & Cabron (“Lume, lume”), Feli (“Hopa diri da”), single-uri de succes ce au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com