photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Monden / Dan Negru şi-a concediat finul de la radio!
dan-negru

Dan Negru şi-a concediat finul de la radio!

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Există vedete care pe 1 aprilie s-ar închide în casă, dacă ar putea. Motivul: în trecut, cu “ajutorul” unor amici puşi pe farse, au fost puşi în nişte situaţii neobişnuite. Cum mai e foarte puţin până la următoare zi a păcălelilor, ne-am gândit să vă dezvăluim cum “şi-au furat-o”, în stil mare, Dan Helciug, Răzvan Popescu – finul lui Dan Negru, Florin Piersic, Adelina şi alte celebrităţi din showbiz.

Dan Negru i-a servit una greu de digerat lui Răzvan Popescu, finul lui: “Am intrat în contul de mail şi în telefonul lui Răzvan şi am ticluit demisia lui din radio, absolut oficială şi credibilă, pe care apoi am trimis-o şefilor lui”, ne-a dezvăluit prezentatorul.

Când a aflat că demisia lui a fost luată la cunoştinţă, Răzvan a fost la un pas de apoplexie. Şocat, el n-a mai realizat că e 1 aprilie şi că totul poate fi o glumă. “A fost prima dată când l-am văzut livid, cu grija zilei de mâine”, ne-a mai spus Dan Negru despre finul lui.

Adelina, cum stai cu sexul?

delina Pestriţu, prezentatoare la Kanal D, a avut parte de o farsă memorabilă. O bună prietenă de-a ei a sunat-o şi, dându- se drept jurnalistă, a reuşit să o scoată din sărite cu întrebări despre sex şi multe alte lucruri intime. “Am vrut să îi închid şi abia atunci mi-a spus cine este”, ne-a povestit Adelina

Florin Piersic, sedus de un bărbat care şi-a schimbat vocea

Celebrul actor “şi-a furat-o” grav de la cel mai bun prieten. Cu vocea subţiată, acesta a reuşit să-i înmoaie inima marelui Piersic.

“Mă sună într-o zi o tânără sfioasă şi pasionată de teatru şi de poezie, care se recomandă Mihaela Muscalu, studentă la Litere. Mi-a spus că mă admiră, mi-a recitat din Minulescu, mi-a spus în ce spectacole m-a văzut. Ce mai, eram fermecat! A continuat fata cu telefoanele timp de câteva zile, până când, impresionat de aşa fată deşteaptă şi sensibilă, m-am gândit că e şi frumoasă. Am invitat-o la mine a doua zi, să ne cunoaştem mai bine. Am făcut două cafele, m-am aranjat, m-am pregătit sufleteşte. La ora şapte, sună! Alerg la uşă, îmi aranjez ţinuta şi, când deschid, ce să vezi? În cadru apare prietenul meu, baritonul Dan Iordăchescu. Îi fac semn să mă lase că am o întâlnire. El se prăpădea de râs. Cu o voce subţiată, îmi şopteşte: «Eu sunt Mihaela Muscalu. Am venit să te cunosc »”, îşi aminteşte Piersic.

Helciug, chemat la Craiova să-şi ia televizorul câştigat

Vali Crăciunescu şi Dan Helciug au fost amici mulţi ani, chiar şi după destrămarea trupei în care au cântat împreună, Spitalul de Urgenţă. O farsă le-a pus însă prietenia pe butuci. “Abia apăruseră televizoarele cu plasmă şi Helciug era mândru de succesele pe care le avusese el cu trupa Parlament la Craiova. «Bă, a fost cel mai tare acolo! Super, super!», se lăuda el. Ce idee mi-a venit atunci mie?

Am luat numărul de fax de la o firmă de televizoare din Craiova şi, cu voce schimbată, am sunat-o pe sora lui. I-am zis că sunt directorul firmei şi că fanii l-au desemnat pe Dan câştigătorul unui televizor de ultimă generaţie. Însemnau BANI mulţi. Am închis şi am plecat la el acasă. Dan era în culmea fericirii. Datele erau corecte şi el nu bănuia nimic. Existau şi directorul, şi firma, şi Craiova. Era pregătit să plece să-şi ia televizorul. L-am întors din drum în ultimul moment. S‑a supărat rău. N-a mai vorbit cu mine vreo două luni”, a povestit, pentru Libertatea, Vali Crăciunescu.

Buzdugan a fost «deturnat»

Dan Buzdugan, maestrul farselor radio, a simţit pe pielea lui cum e să ţi se facă glume: “Trebuia să ajung acasă, la Iaşi, dar cu 20 de minute înainte de aterizare , în avion s-a anunţat că ne apropiem de Cluj-Napoca. M-am gândit că am greşit avionul, mai ales că nimeni nu obiecta… M-au trecut transpiraţiile, nu-mi mai găseam locul pe fotoliu. După un timp, stewardesa a anunţat că este o glumă, iar toţi pasagerii s‑au amuzat de panica mea şi au început să aplaude”.

Bianca Drăguşanu şi-a făcut prietena să slăbească 4 kg în două săptămâni

Farsă, farsă, dar rezultatul a fost mai mult decât bine primit. Beneficiar: Ioana, o bună prietenă de-a Biancăi Drăguşanu.

“Se apropia 1 aprilie şi ea venise la Bucureşti pentru două săptămâni, cu treabă. M-am oferit să-i fiu gazdă. Nu o mai văzusem de câteva luni şi mi se părea că s-a cam îngrăşat şi aşa mi-a încolţit ideea: i-am înlocuit hainele (nu erau multe) cu unele dintr-ale mele, cu un număr mai mici, şi am şi cumpărat câteva identice, tot mici. Biata de ea… A intrat în panică atunci când a văzut că nu mai intră în nimic şi s-a pus pe slăbit. Cât a stat la mine, a dat jos 4 kg”, îşi aminteşte Bianca râzând.

Dani Oţil şi Răzvan Simion se păcălesc doar pentru audienţă

“Am fost întotdeauna în aceeaşi echipă la făcut farse, aşa că în viaţa personală am evitat să ne facem glumiţe de genul ăsta. Pentru televiziune însă am făcut o listă întreagă. Cele în care ne-am îmbrăcat maşinile în folie de plastic şi aluminiu au fost cele mai savuroase”, ne-au declarat matinalii de la Antena 1.

Pătruleasa, lăsată fără prompter şi cerută de nevastă

Simona Pătruleasa a trecut prin nişte emoţii uriaşe în platoul ştirilor, când, de 1 aprilie, echipa “i-a copt” nu o farsă, ci două, una după cealaltă. “Colegii de la ştiri au înregistrat jurnalul, iar pe mine m-au păcălit că sunt în direct şi mi-a picat prompterul. Apoi, s-a stins lumina în platou şi cineva, apărut brusc, m-a cerut de soţie”, a povestit vedeta Kanal D.

Adela Popescu l-a trimis pe Vâlcan în pădure

Radu Vâlcan a petrecut cel mai interesant 1 aprilie după ce s-a cuplat cu Adela Popescu. “Eram la filmarea unui serial, iar Adela şi întreaga echipă au avut grijă să-mi pregătească ceva foarte frumos. Am fost anunţat că trebuie să particip la o acţiune ecologică în Pădurea Băneasa, unde urma să adunăm gunoiul. Am ajuns cu un prieten la locul stabilit, dar mi s-a spus că trebuie să-i aştept şi pe ceilalţi şi apoi vom începe. Timp de 4 ore am stat pe telefoane şi am aşteptat! Spre final, mi-am cam ieşit din fire! Noroc că a apărut Adela şi mi-a spus c-a fost o glumă”, ne-a povestit actorul.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

cheloo

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri Cheloo, solistul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com