photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Monden / Dani Oțil, anunț bombă!
dani otil

Dani Oțil, anunț bombă!

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

După ce a făcut publică o fotografie cu el și cu colega sa de la matinal, într-o ipostază care a lăsat loc de interpretări, Oțil știe și ce se întâmplă cu Flavia.

Se știe deja că Dani Oțil și Flavia, colega sa de la matinal, au o relație specială, de prietenie, și în afara platoului de filmare. Fostul iubit al Mihaelei Rădulescu nu se ferește să arate acest lucru, ori de câte ori are ocazia.

Recent, făra a-i păsa ”de gura lumii”, Dani și-a postat o fotografie pe pagina sa de socializare, alături de Flavia, care demonstrează cât de bine se înțeleg.

În cursul matinalului de astăzi, Dani Otil a mai lansat o bombă. El ar fi insinuat chiar că Flavia este o ”viitoare” gravidă, în momentul în care a anunțat prezența Andei Adam în platoul emisiunii. „Băi, mai vine o gravidă, dacă poți să crezi (n.r. Anda Adam). Deci avem o gravidă, o fostă gravidă (n.r. Amalia, horoscopista) și o viitoare gravidă”, a zis Dani Oțil arătând spre colega lui, Flavia. Reacția acesteia nu s-a lăsat prea mult așteptată. Ea a început să râda, fără a comenta ceva.

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

cheloo

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri Cheloo, solistul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com