photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Monden / David Bisbal, Richard Clayderman şi Goran Bregovic vor urca din nou pe scena din România !
richard-clayderman-concert_d06e15e02e

David Bisbal, Richard Clayderman şi Goran Bregovic vor urca din nou pe scena din România !

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

David Bisbal, Richard Clayderman şi Goran Bregovic, trei super artişti internaţionali au prins drag de ţara noastră. Au mai cântat în ţara noastră în săli pline ochi iar acum revin din nou pe scena din România.

Primul care va concerta în Bucureşti este David Bisbal, care, la 18 martie, va fi prezent pe scena Sălii Palatului, de la ora 20.00, unde va cânta atât piese de pe cel mai recent album al său, cât şi hiturile ”Buleria”, ”Digale” şi ”Corazon Latino”. Organizatorii au decis să facă un cadou frumos doamnelor şi domnişoarelor care doresc să îl audă live pe Bisbal, aşa că, până la 8 martie, reprezentantele sexului frumos pot cumpăra bilete la concertul din 18 martie cu o reducere de 20%.
Următorul concert al unui artist internaţional care revine la noi va avea loc tot la Sala Palatului din Capitală, la data de 26 martie. Pe scenă va urca Richard Clayderman, ”cel mai cunoscut pianist din lume”, aşa cum a fost numit de Guinness Book. Alături de el va avea mai bine de 100 de muzicieni şi balerini conduşi cu eleganţă de către prim-balerina Monica Petrică. Preţul biletelor pentru superproducţia “From Paris with Love” variază între 95 şi 400 de lei.
Cel de-al treilea artist internaţional care revine să cânte în România este Goran Bregovic. Sâmbătă, 29 august de la ora 18:00, la Arenele Romane din Bucureşti, el va concerta în cadrul primei ediţii a festivalului intercultural “Baro Foro”. În funcţie de categorie, biletele costă de la 70 de lei şi până la 180 de lei.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

cheloo

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri Cheloo, solistul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com