photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Days of Confusion – Eternal Summer (videoclip nou)
Days of Confusion

Days of Confusion – Eternal Summer (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Days of Confusion – Eternal Summer (videoclip nou)

Formatia Days of Confusion lanseaza videoclipul piesei „Eternal Summer” care contine imagini cu prietenii formatiei si cei care au sustinut-o de-a lungul timpului, inclusiv cu membrii formatiei Goodbye to Gravity.

Initial, acest videoclip trebuia lansat pe 7 noiembrie 2015. Ideea lui era de a multumi celor care au ajutat trupa Days of Confusion de-a lungul existentei. In acest sens, membrii trupei si-au rugat prietenii sa trimita un video cu ei alaturi de versuri din noul single, „Eternal Summer”, pentru a face un lyric video.

Pe 30 octombrie 2015, Ionut Popescu (producatorul clipului), pleca de la birou, multumit ca jumatate de clip era montat, urmand ca luni sa termine ceea ce incepuse. Se ducea la concertul de lansare al noului album Goodbye To Gravity.

Din pacate, pentru multi dintre ei, ziua de luni nu a mai venit, pentru ca stim cu totii ce s-a intamplat. Printre ei s-au numarat si Ionut, Pascu, Misu, Vlad „Tz” si Enache.

In urma celor intamplate in clubul Colectiv, trupa a decis sa schimbe sensul clipului si sa-l dedice, in memoriam, tuturor celor pe care i-am pierdut in acea seara.

inainte de a folosi imaginile cu persoanele care nu mai sunt, chiar daca filmarile au fost trimise chiar de catre ei, inainte de tragedia de la Colectiv, familiile celor in cauza au fost contactate si pe langa informare, s-a cerut permisia utilizarii imaginilor.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com